Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tur Batumi - Georgia

Georgia este o țară pitorească și exotică, în care tradițiile seculare sunt strânse, dar foarte grijuliu legate de modernitate. Este o țară în care monumentele de arhitectură au păstrat starea aproape iniţială și sunt gata să încânte la nesfârşit turiștii, fiind totodată un obiect de mândrie pentru localnici. Nimerind odată în această țară însorită, vă veţi îndrăgosti de ea pentru totdeauna. Vă propunem să ne bucurăm împreună de o selecție a celor mai renumite atracţii din Georgia.

Prima mențiune documentară a orașului Tbilisi datează din secolul al-IV-lea. Varaz-Bakur, regele statului georgian Iberia Orientală, a ocupat orașul și, împreună cu perșii care au sosit în regiune, au construit cetatea Narikala la sfârșitul secolului al IV-lea. 

  

Tur de 8 zile

PROGRAM

Itinerariu detaliat

 

Ziua 1/3 februarie. Sosire Tbilisi - transfer la hotel

Sosire la Aeroportul Internațional Tbilisi la 13:30, întâlnire cu reprezentanții Explore Georgia, transfer la hotel. 

*Pranz opțional la un restaurant din oraș.

Scurt tur pietonal în orașul vechi: vizita la biserica Metekhi, ce dateaza din secolul al XIII - lea, călătorie cu telecabina până la cetatea Narikala, ce dateaza din secolul al IV - lea, plimbare prin districtul bailor sulfuroase și oferirea unui tratament SPA de 1 oră. 

Seara libera. (- / - / -)

 

Zilele 2/4 februarie. Tbilisi: Tur de vizitare a obiectivelor turistice

Micul dejun este servit la hotel. Intalnire cu ghidul la hotel pentru pornirea in vizitarea Tbilisi. Plimbare pe bulevardul Rustaveli, vizitarea Muzeului Național al Georgiei, excursie la Teatrul Rustaveli sau la Casa Operei, în funcție de disponibilitate. 

*Pranz opțional la un restaurant din orașul. 

Explorati malul stâng al râului Mtkvari și va plimbati pe bulevardul D. Agmashenebeli, cunoscut pentru arhitectura sa din secolul al XIX - lea. Vizitați fabrica de coniac D. Sarajishvili, excursie în jurul fabricii și degustare de coniac. Întoarcere la hotel. Seara libera pentru aranjamente proprii. (B / - / -)

 

Ziua 3/5 februarie Tbilisi - Alaverdi - Tsinandali - „Shumi„Vinăria - Telavi

Micul dejun este servit la hotel. Plimbare in estul Georgiei, in provincia Kakheti, regiune renumită pentru podgorii și sate producătoare de vinuri. Vizitați catedrala Alaverdi, ce dateaza din secolul al XI-lea, excursie la domeniul Tsinandali și prima fabrica de vinuri în stil european construita de poetul și figura publică Al. Chavchavadze în secolul al XIX-lea. Va plimbați în grădina decorativă, vizitați muzeul familiei Chavchavadzes, gustați vinul local. Servirea mesei de prânz cu degustare de vinuri și explorarea muzeului vinului la crama "Shumi". Check-in la un hotel de clasă turistică. După o scurta perioada de odihna va urma o scurtă vizită într - una din casele familiale din satul Alvani și servirea unui pahar de vin roșu impreuna cu gazda. Întoarcere la Telavi. Cina si Cazare peste noapte la hotel. (Mic dejun / Pranz / Cina)

 

Ziua 4/6 februarie. Telavi - Sighnaghi - Tbilisi

Micul dejun este servit la hotel. Transfer catre Sighnaghi, orașul regal, construit de regele Kakhetian Erekle al II - lea în secolul al XVIII-lea, înconjurat de un zid de apărare cu 23 de porți, care leagă Georgia, Europa și Asia de numeroase rute comerciale. Va plimbați pe străzile înguste ale orașului. Vizitați Muzeul Național Singnaghi si veti fi oaspeții uneia dintre crame pentru prânz și degustare de vinuri. Transfer la Tbilisi. Check-in la hotel. Seara libera pentru aranjamente proprii. (Mic dejun / Pranz / -)

 

Ziua 5/7 februarie. Tbilisi - Mtskheta - Gori - Kutaisi

Micul dejun servit la hotel. Plimbare la Mtskheta, aflat in patrimoniul mondial UNESCO, important centru politic și cultural din secolul al III-lea î.Hr. Vizitarea manastirii Jvari, ce dateaza din secolul al VI-lea, ridicata pe dealul de la confluența a două râuri, Mtkvari (Kura) și Aragvi, distinsa pentru proporțiile armonioase, care reprezintă realizări timpurii ale arhitecturii medievale georgiene. Vizitați catedrala Svetitskhoveli, ce dateaza din secolul al XI-lea, cunoscuta ca un leagăn al creștinismului. Călătoria continuă până în provincia Kartli, vizitati orașul Gori, locul de naștere al lui J. Stalin. 

*Pranz opțional la restaurantul local din Gori.

Vizitați muzeul lui J. Stalin. Transfer in vestul Georgiei, traversând tunelul Rikoti. Seara sosirea în Kutaisi. Cina la un jazz-café local. Cazare peste noapte la un hotel. (Mic dejun / - / Cina)

 

Ziua 6/8 februarie Kutaisi - Catedrala Bagrati - Batumi

Mic dejun servit la hotel. Vizitați Catedrala Bagrati, construita in anul 1003. Plecare spre provincia Adjaria, zona de coasta a Mării Negre și Cazare în Batumi. Check-in la hotel. 

*Pranz opțional pentru aranjamente proprii. 

Plimbare în Batumi, prin Piazza și alte locuri de interes turistic. Cina cu faimosul "Adjarian" Khachapuri (plăcinta de brânză specifica) și un pahar de vin la restaurant tradițional in Batumi. Petreceti noaptea la hotel. (Mic dejun / - / Cina)

 

Ziua 7/9 februarie Batumi - Tbilisi

Micul dejun servit la hotel. Transfer la Tbilisi. Scurt popas la biserica Ubisa, ce dateaza din secolul al IX-lea. 

*Pranz opțional la restaurant local pe traseu. 

Sosire în Tbilisi. Check-in la hotel. Timp liber pentru aranjamente proprii. Cina de ramas bun la restaurantul tradițional cu spectacole folclorice specifice. Cazare peste noapte la hotel. 

(Mic dejun / - / Cina)

 

Ziua 8.10 februarie Plecare

Deoarece zborul este seara aveti toata ziua libera pentru a va putea petrece timpul liber in Tbilisi. Transfer la aeroport in jur de ora 17:30 pentru zborul de plecare (Mic dejun / - / -)

 

 

PRETUL PACHETULUI INCLUDE:

Transport: Transferuri aeroport x 2 și toate căile de transport cu autocarul

Ghid: Ghid vorbitor de limba engleza pe intreaga calatorie;

Cazare:

Tbilisi (4 nopti) / la 3* sau 4* hoteluri în funcție de preferințe și hoteluri disponibile;

Telavi (1 noapte) / la un hotel de clasă turistica;

Kutaisi (1 noapte) / 4* Hotel Best Western;

Batumi (1 noapte) / la hotel de tip boutique „Admiral“

Masa: Mic dejun, Pranz si Cina specific fiecarei zile;

Micul dejun x 6 la hoteluri;

Pranzul x 2 în Kakheti;

Cina x 4 la restaurante traditionale din Tbilisi, Kakheti, Kutaisi și Batumi conform cu itinerariul detaliat;

Taxele de intrare și ghiduri locale acolo unde este necesar;

Cognac Degustare x 1 la fabrica de coniac D. Sarajishvili la Tbilisi.

Vin de degustare x 3 în Kakheti;

Proceduri SPA x 1 h la baile sulfuroase din Tbilisi;

Apa: apa minerala 1 sticla / zi / persoană;

 

Optional, contracost, se pot adauga la pachet:

-          asigurare de călătorie,

-          supliment de cameră single,

-          băuturi răcoritoare și băuturi alcoolice,

-          prânz în zilele 1, 2, 5, 6 și 7, mese în zilele 1, 4,

-          obiective suplimentare,

-          mese ce nu se afla in meniuri fixe,

-          activitati care nu sunt menționate în itinerariul zilnic.

 

 

TARIF PACHETE IN CAMERA DUBLA PENTRU HOTEL SHARDEN 3*

-          pentru grupuri de 15-19 persoane – 965 euro/persoana

-          supliment de single 125 euro

 

TARIF PACHETE IN CAMERA DUBLA PENTRU HOTEL ASTORIA LUXE 4* SAU GALLERY PALACE 4*

-          pentru grupuri de 15-19 persoane – 975 euro/persoana

-          supliment de single 125 euro

 

TARIF PACHETE IN CAMERA DUBLA PENTRU HOTEL MUSEUM 4*

-          pentru grupuri de 15-19 persoane – 1000 euro/persoana

-          supliment de single 185 euro

 

TARIF PACHETE IN CAMERA DUBLA PENTRU HOTEL HOLIDAY INN 4*

-          pentru grupuri de 15-19 persoane – 1050 euro/persoana

-          supliment de single 220 euro