Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Termeni si conditii de utilizare

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat site-ul www.leveltour.ro .
Site-ul www.leveltour.ro este detinut si administrat in Romania de societatea cu capital privat SC Level Invest SRL.

Date companie:
Sediu social: Strada Bozieni, Nr. 7, Bl. 830, Sc. 3, Et. 8, Ap. 123, Sector 6, Bucuresti, Romania
Punct de lucru:  Str. Virgiliu, Nr. 12, Sector 1, Bucuresti, Romania
CUI: RO22699873
Numar Inregistrare Registrul Comertului: J40/20898/2007
Cont IBAN: RO73RNCB0077094396000001
Banca: BCR ? Sector 6
E-mail: office@leveltour.ro  
Telefon: 0311 078 356
Program: Luni ? Vineri: 9:00 ? 18:00 ? cu exceptia sarbatorilor legale 

Acceptarea Termenilor & Conditiilor 
Utilizand acest site utilizatorii sunt de acord in totalite cu acesti Termeni si Conditii, fara alte restrictii.

Utilizarea Site-ului 
Utilizatorul nu are permisiunea sa distribuie, sa modifice, sa copieze, sa transmita, sa expuna, sa refoloseasca, sa reproduca, sa publice, sa autorizeze, sa acorde licente de folosire, sa creeze lucrari derivate din continut, respectiv sa transfere, sa vanda sau sa foloseasca continutul in alt mod fara acordul scris al SC Level Invest SRL.
Este interzisa folosirea site-ului pentru a afisa sau transmite orice fel de material cu caracter amenintator, fals, abuziv, licentios, calomniator, vulgar, obsecen sau orice alt fel de materiaal care poate constitui sau incuraja un comportament care ar putea da nastere unei infractiuni sau ar utea duce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. 

Confidentialitatea si informatii personale
Informatiile personale puse la dispozitia site-ului pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.
Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail transmise prin site, email sau prin alta modalitate vor fi folosite ?n conformitate cu politica de confidentialitate. 
SC Level Invest SRL se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pe site-ul www.leveltour.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul SC Level Invest SRL si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc. SC Level Invest SRL isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Cum cumpar?
SC Level Invest SRL vinde online prin intermediul site-ului www.leveltour.ro produsele sale, folosind serviciile de plata on-line ale www.mobilpay.ro. In acest fel este asigurat clientilor un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line. 
Utilizatorul poate achizitiona produsele Level Invest SRL urmand urmatorii pasi:
- selecteaza produsul dorit si apasa butonul ?Rezerva acum?
- introduce datele personale
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre utilizator. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre SC Level Invest SRL, nici de catre MobilPay.ro.  Formularul trebuie completat corect si indicate persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda al produsului. Mai mult de atat, SC Level Invest SRL si Mobil Pay nu vor putea contacta utilizatorul care comanda pentru a-l informa despre strea comenzii.

Modalitati de plata:

- Numerar la sediul agentiei Level Tour

- Online - prin card bancar Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro 
La plata cu cardul nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. 
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, magazinul online www.leveltour.ro foloseste procesatorul de plati MobilPay.

- Transfer Bancar / Ordin de plata 
Pentru comenzi pentru care s-a selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului  MobilPay cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz 

POLITICA DE SECURITATE
Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?
Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de MobilPay. 
www.leveltour.ro si MobilPay garanteaza securitatea sistemelor sale informatice.
In cazul sistemului 3-D Secure aplicat de catre MobilPay pentru plata cu carduri Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, nici o informatie legata de cardul cumparatorului nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele Level Tour sau pe serverele MobilPay, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul cumparatorului a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3-D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea cumparatorului in acest sistem -  introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de cumparator, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. 

Conditiile de Service si Garantie
Art. 12 din OG 130/2000, specifica Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11 alin. (1) nu se aplica contractelor privind:
b) furnizarea de servicii de cazare, de transport, de furnizare de preparate culinare, de agrement, atunci cand comerciantul se angajeaza prin contractul incheiat sa efectueze aceste prestatii la o data precisa sau intr-o perioada specificata; in mod exceptional, in cazul activitatilor de agrement organizate in aer liber, comerciantul isi poate rezerva dreptul de a nu respecta prevederile art. 11 alin. (2), in circumstante specifice. 

Politica de Returnare 
In conformitate cu Art. 12 din OG 130/2000, SC LEVEL INVEST SRL nu are o politica de returnare pentru serviciile achizitionate prin intermediul siteului www.leveltour.ro. 

Securitatea datelor personale
www.leveltour.ro va administra in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate, datele personale furnizate de Cumparator in conformitate cu prevederile legii 677/2001 modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatia a acestor date. Scopul colectarii datelor personale este:
- informarea Cumpartorului privind situatia contului lor pe www.leveltour.ro
- informarea Cumparatorului privind evolutia si starea comenzilor
- activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, statistica, de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Cumparatorului.

Datele personale ale Cumparatorului vor fi folosite de www.leveltour.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite Cumparatorului confirmarea comenzilor, produsele comandate, eventualele promotii, mailuri informative periodice, etc.
Vanzatorul se oblica sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date ce contin informatii referitoare la datele personale ale Cumparatorului.

Prin completarea datelor de catre Cumparator in formularul de creare de cont si/sau de comanda acesta declara ca accepta neconditionat ca datele personale sa-i fie incluse in baza de date a www.leveltour.ro si accepta expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporal de catre www.leveltour.ro, afiliatii si colaboratorii acestuia pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati de comert electronic. De asemenea Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date sa poata fi transferate de catre www.leveltour.ro atat afiliatilor sai, precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigore dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care pot fi dezvoltate programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor oferite, asiguratori.

Datele personale vor fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora, putand de asemenea fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instante si alte autoritati publice, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres intocmite de catre organele indreptatite.
Cumparatorului ii sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dretul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, reptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si de a se opune prelucrarii datelor sale cu caracter personal si de a solicita stergerea partiala sau totala a acestora.
www.leveltour.ro nu promoveaza SPAMul. Orice utilizator sau cumparator respectiv client care a furnizat explicit adresa de mail pe www.leveltour.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza de date a www.leveltour.ro

Livrarea documentelor de calatorie (Biletul de avion, Voucher-ul si Asigurarea de calatorie) 
Toate documentele de calatorie vor fi transmise in format electronic prin email.
In cazul in care clientul doreste sa ridice in original aceste documente, acest lucru se poate face doar prin prezentarea la sediul Agentiei Level Tour.

Adresa: Str. Virgiliu, Nr. 12, Sector 1, Bucuresti, Romania
Telefon: 0311 078 356 
Email: office@leveltour.ro 
Program de lucru cu clientii: Luni ? Vineri: 9:00 ? 18:00 ? cu exceptia sarbatorilor legale 

Anulari/Modificari 
Cumparatorul are responsabilitatea de a informa Level Invest SRL in scris pentru orice anulare sau modificare a unui serviciu rezervat sau achizitionat din cadrul site-ului www.leveltour.ro.
Un consultant specializat va raspunde cu conditiile in care se poate face modificarea sau anulare si in ce masura este posibila aceasta operatiune.
Level Tour SRL isi rezerva dreptul de a aplica penalizari pentru operatiunile de modificare / anulare. 
Penalizarile aplicate sunt:
a. 20% din pretul pachetului de servicii/persoana, daca renuntarea se face incepand cu data confirmarii serviciilor, pana cel tarziu cu 30 zile inainte de data inceperii sejurului; 
b. 50% din pretul pachetului de servicii/persoana, daca renuntarea se face in intervalul 29 - 16 zile inainte de data plecarii; 
c. 80% din pretul pachetului de servicii/persoana, daca renuntarea se face in intervalul 15 - 7 zile inainte de data plecarii; 
d. 100% din pretul pachetului de servicii/persoana, daca renuntarea se face in intervalul de maxim 7 zile inainte de data plecarii sau prin neprezentarea la program 

Acuratetea informatiei pe site-ul www.leveltour.ro
Informatiile din cadrul siteului www.leveltour.ro au un scop consultativ si pot fi modificate oricand. Level Invest SRL nu poate garanta 100% corectitudinea informatiilor aparute pe site (incluzand preturile, date legate de vize, pasapoarte, biosecuritate etc), dar depune eforturi pentru corectarea tuturor erorilor pe masura ce sunt depistate sau pe masura ce sunt semnalate. Orice eroare sau problema sesizata in siteul www.leveltour.ro poate fi semnalata la office@leveltour.ro si se va incerca remediarea sau corectarea ei in cel mai scurt timp.

Obligatiile utilizatorului 
Utilizatorul este de acord sa respecte urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):
- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele sau.
- sa aiba varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre sine sau membrii familiei. 
- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Responsabilitatea Level Invest SRL
Level Invest SRL nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile contractului incheiat cu cumparatorul, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe www.leveltour.ro.
Level Invest SRL este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

Modificari asupra site-ului
Level Invest SRL poate modifica design-ul sau continutul site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale site-ului.