Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DESCOPERA FRUMUSETEA GEORGIEI

Date de contact:

Magdalena Cristea
Travel Consultant
magda@leveltour.ro
office@leveltour.ro
+40 755.643.953 

OFERTA SKI IN CAUCAZ

OFERTA TUR IMPERATOR TRAVEL

BILETE ZBOR DIRECT BUCURESTI - TBILISI

Georgia este o destinaţie spectaculoasă, unde descoperi un mix minunat de cultură, gastronomie, arhitectură și natură. Vinul georgian este la rândul lui recunoscut la nivel mondial pentru calitatea sa excepțională.  Orice călătorie în Georgia este o experiență autentică, perfectă pentru exploratori, pentru oameni care doresc să se îmbogățească spiritual în permanență prin vizitatul locurilor noi, culturilor diferite și întâlnitul oamenilor care au povești nenumărate de împărtășit.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Level Tour lansează un zbor direct pilot între București și Tbilisi, de două ore și jumătate, între 3 și 10 februarie 2018.


Sursa foto: worldatlas.com

 

Gudauri

Gudauri este cea mai mare stațiune de schi din Georgia și oferă peste 60 de kilometri de pârtii cu toate gradele de dificultate, echipate la cele mai înalte standarde. Iubitorii sporturilor de iarnă au o gamă largă de activități la dispoziție, precum schi fond, parapantă, cat skiing, heliski, snow tubing și schi nocturn.

Iar costurile schi pass-urilor și cursurilor sunt foarte convenabile.

 

Gudauri este o destinație spectaculoasă de iarnă, cu un domeniu schiabil care rivalizează cu cele din Austria, și mâncare și vin mai bune ca în Italia.

 Cultura vinului

Homer și Apollonius menționează Georgia în lucrările lor ca fiind locul în care s-a produs pentru prima oară vinul. Cu o tradiție de 8000 de ani în productia de vin, georgienii au o tehnologia de vinificare aparte, Qvevri, care este de fapt și secretul gustului autentic al vinului Georgian. În plus, Qvevri este înscrisă în patrimoniul UNESCO.Gastronomie

Pozele vorbesc de la sine, mâncarea georgiană este un răsfăt pentru papilele gustative. Poziționată la punctul de întâlnire a celor mai vechi rute de schimb între est și vest, Georgia a păstrat tot ce e mai bun din bucătăria mongolă, turcă, arabă, greacă și a tuturor celorlalte civilizații care au tranzitat Drumul Mătăsii. Poetul rus Alexander Pushkin spune în operele sale că fiecare preparat Georgian este un poem.


 

Tbilisi

Tbilisi este probabil cel mai autentic oraș din Europa, de care este greu să nu te îndrăgostești odată ajuns acolo. Capitala georgiană te cucerește cu straduțele întortocheate și pline de farmec, mâncarea delicioasă, istoria și arhitectura pe care o descoperi la tot pasul. Tbilisi este un oraș fascinant care trebuie simțit, explorat și degustat din plin.

..și chiar dacă se mai taie curentul din când în când prin baruri sau restaurante, georgienii, care sunt recunoscuți pentru ospitalitatea lor, vor aprinde lumănări și îți vor mai turna un pahar de vin.


Sursa foto: National Geographic


Sursa foto: Lonely Planet


Sursa foto: National Geographic


Mtskheta

Mtskheta are o valoare culturală impresionantă și se află la doar 20 de km de Tbilisi.  Monumentele istorice din acest oraș fac parte din Unesco World Heritage.

Fostă capitală antică a Karlti, Regatul Georgian de Est, în sec. III î.Hr., Mtskheta  este locul unde creștinismul a fost proclamat ca religie oficială a Georgiei, în anul 337. Astăzi, Mtskheta este centrul spiritual al Georgiei unde poți vizita Mănăstirea Jvari și catedrala Svetitskhoveli, exemple impresionante de arhitectură medieval ecleziastică.


Sursa foto: visitgeorgia.geALTE VARIANTE DE EXPLORARE GEORGIA


CAZARE 6 NOPTI IN GUDAURI SI 1 NOAPTE IN TBILISI

TURURI OPTIONALE SI SCOALA DE SKI

O ZI DE TBILISI & MTSKHETA

TUR BATUMI 

TUR TBILISI - MTSKHETA - KAZBEGI - KAKHETI

TUR TBILISI - TELAVI - MTSKHETA - KUTAISI