Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Excursie de o zi in Georgia


TBILISI

 

  Incepem vizita noastra din vechiul oras Tbilisi, de la biserica Metekhi, apoi ne indreptam catre Fortareata Narikala – una din cele mai vechi fortificatii din oras, continuam catre biserica Anchiskhati si biserica Sioni, iar la sfarsit vom incheia cu o vizita la obiectivele turistice din vechiul Tbilisi, unde turistii se pot bucura de o baie de sulf in una din baile antice situate in centrul istoric al orasului Tbilisi. Dupa pranz vom vizita comorile Muzeului National Georgian, iar apoi Catedrala Sameba, construita in secolul 21, a treia cea mai inalta biserica ortodoxa din lume.

 

 

 

Tarife: 

1 pers – 65 euro;   10 pers – 35 euro,

2 pers – 45 euro;   15 pers – 32 euro,

3 pers -  43 euro;   20 pers – 34 euro,

     4 pers -  35 euro;   25 pers – 32 euro.

 

 

MTSKHETA – CENTRUL RELIGIOS AL GEORGIEI

 

Mtskheta, veche de 3000 de ani, este un oras antic si frumos. Aici sunt multe biserici vechi, precum Catedrala Svetitshovelli, fondata in secolul 11, loc sacru pentru toti ortodocsii din intreaga lume, Manastirea Samtavro, unde este ingropat Regele Mirjan si Printesa Nana, ei fiind primii care au recunoscut crestinismul in Georgia. Urcam la manastirea Jvari, ce dispune de o vedere panoramica asupra capitalei antice. Dupa pranz, vizitam Complexul architectural Ananuri ce dateaza din secolul 17, avand caracteristicile uneia dintre cele mai bune sclupturi a artei crestine.

Tarife: 

1 pers – 101  euro;   10 pers – 38  euro,

2 pers –  68  euro ;   15 pers – 35  euro,

3 pers -   57  euro ;   20 pers – 36  euro,

     4 pers -   55  euro ;   25 pers – 33 euro.

 

 

 

TUR CULTURAL SI DEGUSTARE DE VIN

 

 

Pornim catre Kakheti, cea mai faimoasa zona de crestere a vitei de vie, cunoscuta pentru traditii si cultura, degustari de vin si mancarea delicioasa. In Kakheti vom vizita Gremi, care a fost fondat in secolul XVI si a devenit capitala regiunii Kakheti pana in secolul XVII. Ulterior, vom merge catre Complexul monahal Nekresi, care a fost fondat de marele asirian Abibos Nekreseli. Apoi vom vizita crama Kindzmarauli sau Gvirabi unde turistii vor avea parte de o degustare si de un pranz traditional Georgian home made. Ziua se incheie cu intoarcerea la Tbilisi.

 

 

 

  Tarife:      

   1 pers – 165  euro;      10 pers – 53  euro,

   2 pers – 113  euro;      15 pers – 50  euro,

   3 pers -  100  euro;      20 pers – 50  euro,

   4 pers -    90 euro;       25 pers – 47 euro.