Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MADINAT JUMEIRAH AL NASEEM

Jumeirah, Emiratele Arabe Unite

Descriere

Este cel mai nou hotel din complexul Madinat Jumeirah, deschis in noiembrie 2016. Aeroportul International din Dubai se afla la 28 km. Hotelul are shuttle la Emirates Mall si la Wild Wadi Waterpark unde intrarea este gratuita. WiFi gratuit! Punctul forte este plaja lata cu nisip fin la Marea Arabiei, chiar langa renumitul hotel Burj Al Arab. Recomandat de Cocktail Holidays! *Pentru SEJUR INDIVIDUAL - Cina de Revelion nu este inclusa in pretul din sistem! In cazul unei rezervari de cazare individuala, cina va fi adaugata manual in rezervare, ulterior: - Cina Revelion (*Obligatorie): Adult: 1146 euro/pers, Copil 4-11.99: 362 eur/pers, Copil 0-3.99: gratuit. *Pentru PACHETE - Cina Revelion - Este inclusa!Drinks & Food:
In cadrul Complexului Madinat Jumeirah exista aproximativ 20 de restaurante cu specific international.

Localizare:
Este cel mai nou hotel din complexul Madinat Jumeirah, deschis in noiembrie 2016. Aeroportul International din Dubai se afla la 28 km. Hotelul are shuttle la Emirates Mall si la Wild Wadi Waterpark unde intrarea este gratuita. WiFi gratuit! Punctul forte este plaja lata cu nisip fin la Marea Arabiei, chiar langa renumitul hotel Burj Al Arab. Recomandat de Cocktail Holidays!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.