Informatii generale

Rodos: Linistea marii Egee la brat cu maretia naturii te asteapta sa-ti ofere relaxare.

Trimite o Solicitare si afla mai multe de la un Consultant de Turism!

AFANDOU BAY 4*/ Rodos – Grecia

 Tarif: 455 €/persoana sejur

Perioada: 21.06.2016 – 28.06.2016

Oferta valabila in perioada 10.11.2015 – 17.11.2015

Cazare:

Afandou Bay 4* este situat la 30 metri de plaja, la 18 km de centrul orasului Rodos si la 2 km de satul Afandou. Hotelul are o vedere spectaculoasa la Golful Afandou. Acesta dispunde de: restaurant, sala de conferinte, sala de fitness, piscina exterioara, centru spa, lobby bar, pool bar, jacuzi, sauna, masaj si teren de tenis. Restaurantul hotelului serveste preparate din bucataria traditionala greceasca.

Tariful include:
– 7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel;
– Transport cursa charter TAROM OTP-RHO-OTP (ZBOR DIRECT);
– Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport;
– Taxe de aeroport;
– Asistenta turistica;
– Bonus Asigurarea medicala si STORNO.

Tariful nu include:
– Excursii optionale si intrarile la obiective;
– Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);
– Supliment Business Class: 95 €/pers. – OPTIONAL (include strict prealocare loc business si catering business in avion).

Atentie!

  • Orarul de zbor se poate modifica.
  • Tarifele pot suferi modificari in functie de momentul rezervarii.
  • Agentia nu se face raspunzatoare de modificarile care survin din cauza operatorului de zbor.

Modalitati de plata: 20 % avans din total pachet in momentul rezervarii, 30 % plata intermediara pana la data de 31.03.2016, 50 % lichidare cu 30 de zile inainte de data plecarii.

Programare plecari

Momentan nu putem oferi informatii legate de rezervarile facute pentru acest circuit.
займ на карту срочно без отказа займы онлайн займы онлайн в Екатеринбурге займы онлайн в Свердловской области