Informatii generale

Antalya – Capitala Rivierei turcesti, iti da intalnire ca sa te suprinda, acolo unde muntii Taurus isi oglindesc culmile in Marea Mediterana

Trimite o Solicitare si afla mai multe de la un Consultant de Turism!

LIONESS HOTEL 5*

 Tarif: 455 Euro/persoana sejur camera standard

Perioada: 10.06 – 30.06.2016

Oferta valabila in perioada 03.11.2015 – 10.11.2015

Cazare:

Hotelul Lioness este situat la 120 de metri de malul marii si ofera: piscine interioare/exterioare, spa (sauna, masaj, baie turceasca si o sala de fitness), zona de plaja privata, tenis de masa, biliard, darts si WiFi.

Tariful include:
– Cazare 7 nopti, 8 zile;
– Cazare cu masa ALL INCLUSIVE;
– Transport cursa charter TAROM OTP-AYT-OTP (ZBOR DIRECT);
– Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport;
– Taxe de aeroport;
– Asistenta turistica;
– Bonus Asigurarea medicala si STORNO;
– Early booking -20%, valabil pana la data de 30.04.2016.

Tariful nu include:
– Excursii optionale si intrarile la obiective;
– Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel).

Modalitati de plata: 20 % avans din total pachet in momentul rezervarii, 30 % plata intermediara pana la data de 30.04.2016, 50 % lichidare cu 30 de zile inainte de data plecarii.

Programare plecari

Momentan nu putem oferi informatii legate de rezervarile facute pentru acest circuit.
займ на карту срочно без отказа займы онлайн займы онлайн в Екатеринбурге займы онлайн в Свердловской области