Informatii generale

Croatia te cheama in Split, orasul binecunoscut pentru plajele sale mirifice.

Localizare:
Hotelul Bluesun Afrodita Tourist Resort este situat in Tučepi, la 80 km distanta de aeroport si 2 km fata de Makarska.

BLUESUN AFRODITA TOURIST RESORT 4*/ Split – Croatia

Tarif: 725 €/persoana sejur in camera standard cu balcon

Perioada: 25.06.2016 – 02.07.2016

Oferta valabila in perioada 17.11.2015 – 24.11.2015

Cazare:
Hotelul dispune de 153 de camere. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, minibar, seif, uscator de par, telefon, Wi-Fi si balcon. 

Plaja:
Plaja privata, situata la doar 10 metri distanta fata de hotel, este Blue Flag. Sezlongurile si umbrelutele sunt contra cost.

Tariful include:
– Cazare 7 nopti, 8 zile;
– Tip de masa Demipenziune;
– Transport cursa charter TAROM OTP-SPU-OTP (ZBOR DIRECT);
– Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport;
– Taxe de aeroport;
– Asistenta turistica;
Gratuit! Asigurarea medicala si STORNO;
– Early booking -20%, valabil pentru rezervari efectuate pana la data de 30.11.2015.

Tariful nu include:
– Excursii optionale si intrarile la obiective;
– Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel).

Modalitati de plata:  20 % avans din total pachet in momentul rezervarii, 30 % plata intermediara pana la data de 30.11.2015, 50 % lichidare cu 30 de zile inainte de data plecarii.

Solicita o oferta si afla mai multe de la un Consultant de Turism!

Programare plecari

Momentan nu putem oferi informatii legate de rezervarile facute pentru acest circuit.
займ на карту срочно без отказа займы онлайн займы онлайн в Екатеринбурге займы онлайн в Свердловской области