Informatii generale

Piata de Craciun la Viena – Atmosfera de poveste a sarbatorilor de iarna !

BONUS – excursie la Mayerling

Trimite o Solicitare si afla mai multe de la un Consultant de Turism!

Plecari: 28.11.2015

Ziua 1 | Bucuresti – Budapesta
Plecare din Bucuresti ora 06.00, de la restaurantul Cina. Sosire in Budapesta in cursul serii. Optional, croaziera pe Dunare, cu cina inclusa (35 eur/pers). In timpul croazierei se pot admira printre altele cele mai de seama monumente ca : Podurile peste Dunare, Cetatea, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin), Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Insula Margareta, Palatele medievale care se gasesc pe ambele maluri ale Dunarii. Cazare Budapesta Htl 3*.

Ziua 2 | Budapesta – Viena
Mic dejun. Plecare spre Viena pe traseul Budapesta – Viena. La sosire in Viena, sunteti invitati la un tur de oras cu autocarul si pietonal  incepem cu Palatul Schonbrunn si Piata de Craciun, tur cu autocarul pentru a admira Podul Aspern, Observatorul Astronomic “Urania”, Casa de Economii a Postei, Resedinta Guvernamentala si statuia Radetski, si pietonal – Opera, Muzeul National de Istorie a Artei, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria si celebra Piata de Craciun, Palatul Hofburg (exterior) si Catedrala Sf. Stefan (interior). BONUS : en route spre hotel vom face popas la Palatul Belvedere -Piata de Craciun si la Biserica Ruseasca unica in Austria. Cazare la Viena – Hotel Pyramide 4*, sau similar (langa SCS). Optional, seara traditionala la un local de exceptie – un fost conac de vanatoare preferat de Franz Josep ( cina bogata si bauturi locale la discretie)

Ziua 3 | Viena – BONUS EXCURSIE LA MAYERLING & program de shopping
Mic dejun. BONUS : EXCURSIE LA MAYERLING. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre terenurile de vanatoare de la Mayerling unde, in 1889, Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, si-a petrectut tragica idila de dragoste cu frumoasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Dupa amiaza – program de cumparaturi in cel mai mare centru comercial din Austria – City Shopping Sud –  unul din cele mai mari centre comerciale din Europa, cu peste 330 de magazine renumite Zara, Mango, Orsey, Adidas, C&A, Benetton, Body Shop, Ikea, Mediamarkt, Swarovski, Hugo Boss, Esprit, etc. este deschis de luni pana vineri de la 9.30 la 19.00 si sambata de la 9.30 la 18.00. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4 | Viena – Budapesta
Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel. Deplasare cu autocarul  catre zona istorica a orasului. Va sugeram sa izitati Muzeul de istorie a artei sau Palatul Hofburg. Pentru cei care au vizitat de mai multe ori obiectivele turistice va propunem o plimbare pietonala pe artera Mariahilferstrasse (3 ore). Plecare spre Parndorf Designer Outlet.  Parndorf este Centrul Comercial unde se intalnesc cele mai mari firme de renume mondial, in nu mai putin de 150 de magazine, toate preturile fiind cu 30% – 70% mai mici decat in magazinele de vanzare. Continuarea excursiei catre Budapesta Sosire si cazare Budapesta hotel 3*. Seara, optional Cina de bun ramas cu program folcloric si degustare de vin la Crama Borkatakomba. (Tarif: 35 €/persoana).

Ziua 5 | Budapesta – Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosirea in tara in functie de formalitatile vamale si de trafic.

Tarif: 215 Euro/persoana in camera dubla

Supliment camera single: 85 Euro/persoana

Reducere copil 2-12 ani, cazat in camera cu doi adulti: 30 Euro

Tariful include:
– transport cu autocar, clasificat 3*;
– 4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*;
– vizitele cuprinse in program;
– ghid insotitor din partea agentiei (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate);

Tariful nu include:
asigurari (storno, medicala);
– intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
– excursiile optionale (min. 20 pers): cina vieneza la un local cu specific (40 euro), concert vienez (aprox. 50 eur/pers – categoria C), croaziera la Budapesta cu cina inclusa (35 Eur/pers); Cina la un local cu specific in Budapesta – Cramele Borkatacomba (35 eur/pers).

Note:

  • Tariful este calculat pentru un grup minim 40 pers;
  • Pentru un grup de 35-39 persoane, tariful se majoreaza cu 12 EURO/persoana;
  • Pentru un grup de 30-34 persoane, tariful se majoreaza cu 26 EURO/persoana;
  • Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel;  2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului;
  • Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la  celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar. Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui;
  • Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale.

Locuri de imbarcare de pe traseu:

Program 1: Bucuresti( fostul rest. Cina)Pitesti (Petrom-Bascov) – Ramnicu Valcea (Benzinaria Dacos) – Sibiu ( fostul Hotel Continental) – Sebes (Casa  de Cultura) – Deva (gara) – Arad (gara).

Program 2: Bucuresti( fostul rest. Cina) Bucuresti – Ploiesti (Petrom-Metro) – Brasov (Carrefour) –  Sibiu ( fostul Hotel Continental) – Sebes (Casa  de Cultura) – Deva (gara) – Arad (gara).

Programare plecari

Momentan nu putem oferi informatii legate de rezervarile facute pentru acest circuit.
займ на карту срочно без отказа займы онлайн займы онлайн в Екатеринбурге займы онлайн в Свердловской области