Informatii generale

Mergeti anul acesta in piata de Craciun la Praga
si veti trai magia sarbatorilor intr-un oras de vis
!

Trimite o Solicitare si afla mai multe de la un Consultant de Turism!

Plecari: 28.11.2015

Ziua 1 | Bucuresti – Budapesta

Plecare din Bucuresti ora 05.00 de la Atheneul Roman (vezi traseul la nota). Sosire in cursul serii, cazare in Budapesta la hotel Ibis Aero 3*/ similar. Optional, croaziera pe Dunare cu cina inclusa (aprox. 35 EUR/pers).

Ziua 2 | Budapesta – Viena – Praga

Mic dejun. Plecare catre “Orasul de Aur”.  Popas la  Viena unde vom admira Ringul Vienez: Palatul Imperial Hofburg, Opera, Muzeul de Istorie, PrimariaPiata de Craciun, Parlamentul, Catedrala Sf. Stefan. Sosire si cazare la Praga, hotel 3*.

Ziua 3 | Praga – Tur de oras & Piata de Craciun

Mic dejun. Va invitam sa descoperim orasul Praga: Castelul Hradcany (printre cele mai vechi fortarete din Europa), Catedrala Sf. Vit, Orasul Vechi (Vechea Primarie cu renumitul ceas), Aleea de Aur, Podul Carol, P-ta de Craciun.  Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4 | Excursie la Dresda – cel mai frumos oras baroc al Germaniei

Mic dejun. Optional, excursie la Dresda pentru a admira cea mai veche P-ta de Craciun din lume si cel mai frumos oras baroc al Germaniei (aprox. 35Eur/pers). Seara, timp liber la dispozitia turistilor, plimbare in zona istorica si pietonala a “Orasului de aur”.Cazare la acelasi hotel.

ZIUA 5 | Praga – Brno – Bratislava – Budapesta

Mic dejun. Plecare catre Budapesta. Popas la Brno, unde se vor admira Piata de Craciun si Catedrala si la Bratislava, pentru un tur pietonal. Sosire si cazare la Budapesta la hotel 3*. Seara, optional cina de bun ramas cu program folcloric si degustare de vin la Crama Borkatakomba. (Tarif: 35 €/persoana)

ZIUA 6 | Budapesta – Bucuresti

Mic dejun. Plecare catre Bucuresti. Sosire in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Tarif: 199  Euro/persoana in camera dubla

Supliment camera single: 75 Euro/persoana

Reducere copil 2-12 ani, cazat in camera cu doi adulti: 20 Euro

Tariful include:
transport cu autocar, clasificat 3*;
– 5 cazari cu mic dejun in hotel de 3* ;
– vizitele cuprinse in program;
– ghid insotitor din partea agentiei (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate);

Tariful nu include:
asigurari (storno, medicala);
– intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
– excursiile optionale (min. 20 pers):
Cina la un local cu specific – Cramele Borkatacomba (35 eur), croaziera la Budapesta cu cina inclusa (35 Eur/pers); excursie la Dresda (35 eur/pers).

Note:

  • Tariful este calculat pentru un grup minim 35 persoane.
  • Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel;  2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului.
  • Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la  celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar. Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui.
  • Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale.

Locuri de imbarcare de pe traseu:

Program 1: Bucuresti( fostul rest. Cina) – Pitesti (Petrom-Bascov) – Ramnicu Valcea (Benzinaria Dacos) – Sibiu ( fostul Hotel Continental) – Sebes (Casa  de Cultura) – Deva (gara) – Arad (gara);

Program 2: Bucuresti( fostul rest. Cina) – Bucuresti – Ploiesti (Petrom-Metro) – Brasov (Carrefour) – Sibiu ( fostul Hotel Continental) – Sebes (Casa  de Cultura) – Deva (gara) – Arad (gara).

Programare plecari

Momentan nu putem oferi informatii legate de rezervarile facute pentru acest circuit.
займ на карту срочно без отказа займы онлайн займы онлайн в Екатеринбурге займы онлайн в Свердловской области