Informatii generale

EXCURSIE pentru SENIORI – TURISM SOCIAL (pot participa si persoane care au varsta sub 55 de ani)

ISRAEL  5 zile  Ierusalim, Nazaret, Bethleem, Ierihon, Haifa, Tel Aviv, Masada

Plecari: 5.04.2016, 19.04.2016, 3.05.2016, 10.05.2016, 24.05.2016, 1.06.2016, 12.09.2016, 30.09.2016, 15.10.2016

Tarif:  195 euro (se achita la agentia din Romania) + 160 euro (se achita la agentia din Israel pentru serviciile de cazare si transport) + 140 euro (se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 15 euro (tur Ierusalim-ziua 2) + 15 euro (croaziera pe Marea Galilei – ziua  4) + 25 euro (excursia la Masada) + 85 euro (taxe aeroport /securitate, transfer aeroport–hotel– aeroport si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice).              

Ziua 1. Ora 08:15

intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni – birou CHECK IN EL AL pentru destinatia TEL AVIV. Ora 10:45 –decolare spre Israel. Sosire, ora 13:20 la Aeroport Ben Gurion din Tel Aviv – deplasare la Jaffa (popas) si tur Tel Aviv. Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.

Ziua 2. Mic dejun

Deplasare la BETHLEEM (aici s-a nascut Regele David-fondatorul cetatii), vizita locul nasterii lui IISUS–BISERICA NATIVITAII (cea mai veche din lume). Pelerinaj in IERUSALIM pe MUNTELE MASLINILOR unde se viziteaza: Biserica Tatal Nostru, Biserica Lacrima–unde IISUS a plans rugandu-se pentru oameni, Gradina Ghitzimani (Biserica Natiunilor Unite, maslini de pe timpul lui IISUS), grota unde a fost inchis IISUS inainte de judecata si MORMANTUL MAICII DOMNULUI. Vizita CETATEA IERUSALIM (are 4 cartiere: arabesc, evreiesc, armean si crestin) – se intra prin Poarta Leilor, apoi se viziteaza locul nasterii Maicii Domnului. Se parcurge VIA DOLOROSA (artera comerciala) – DRUMUL CRUCII cu cele 14 popasuri. Dupa popasul 14 (BISERICA SF. MORMANT). Parasind Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc, ne indreptam catre ZIDUL PLANGERII, apoi se iese din cetate. Vizita Biserica Romaneasca din Ierusalim.Tur Ierusalim. Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.

Ziua 3. Mic dejun

Deplasare la Ierihon (cel mai vechi oras din lume–11.000 ani) – vizita Biserica Romaneasca. Excursie (optional- se achita in Israel, bilet de intrare si telecabina, in total aprox. 15 euro) la Cetatea Massada – locul unde s-au luptat evreii cu romanii. Popas la Marea Moarta (lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii – 420 m sub oceanul planetar) in zona Qumran. Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.

Ziua 4. Mic dejun

Deplasare la Yardenit (locul unde Raul Iordan iese din Marea Galilei si curge spre Marea Moarta) pentru BOTEZUL CRESTINESC. La MUNTELE FERICIRILOR – vizita Biserica Fericirilor. In Tiberias (considerat al 4-lea oras sfant al iudaismului) – croaziera pe MAREA GALILEEI (singura sursa de apa dulce a Israelului). Vizita Capernaum (Casa lui Naum) si apoi Tabca (Biserica Painilor si Pestilor) – Iisus a faptuit minunea cu inmultirea pestilor si a painilor. Apoi se viziteaza CANA GALILEEI–Biserica Minunii si Casa Nuntii unde Iisus a savarsit prima minune – a transformat apa in vin, la acea mult pomenita nunta. In NAZARET (a copilarit Iisus care la 12 ani i-a uimit pe invatati cu cunostintele Lui despre Vechiul Testament) – vizita Biserica Ortodoxa Buna Vestire (ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria).     

Ziua 5. Mic dejun

Deplasare la Haifa – vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Transfer la aeroport la ora 21:30 (pentru plecarea din 1.06.2016 la ora 18:05). Decolare din Tel Aviv, sosire in Otopeni la ora 00:20  (pentru plecarea din 1.06.2016  la ora 20:55).

Tariful include:

  • insotitor de grup din partea agentiei + ghizi locali in Israel si Bethleem;
  • 4 cazari cu demipensiune in hoteluri de 3*** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus si aer conditionat);
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat ;
  • bilet avion si biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (fara Masada, aproximativ 15 euro).

Tariful nu include:
• Asigurare medicala sau storno. Asigurarea medicala este obligatorie.
• Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel).

Grup minim 25 turisti.  

Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara!

Solicita o oferta si afla mai multe de la un Consultant de Turism!

Programare plecari

Momentan nu putem oferi informatii legate de rezervarile facute pentru acest circuit.
займ на карту срочно без отказа займы онлайн займы онлайн в Екатеринбурге займы онлайн в Свердловской области