Informatii generale

Invitatie Israel
2 – 8 noiembrie 2015
Ierusalim -Tel Aviv – Bethlehem – Ierihon – Tiberias – Nazareth -Capernaum – Haifa – Cana Galilei – Eilat

Ziua 1. Bucuresti – Tel Aviv – Haifa – Tiberias

Intalnire pe Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda” cu insotitorul de grup, la ora 07:45. Imbarcare avion EL AL: Bucuresti 10:50 – Tel
Aviv 13:25. Aterizare pe aeroportul Ben Gurion, asistenta la sosire. Facem apoi un tur panoramic al orasului Tel Aviv si Jaffa,vechi port, acum faimos
cartier al artistilor, unde vizitam casa lui Simon Tabacaru si biserica Sfantul Petru care comemoreaza invierea Tabitei. Calatorim pe coasta Marii
Mediteraneene pe urmele lui Petru. Facem un tur panoramic al orasului Haifa, cu superbele grădinile Bahai pe terase suspendate, apoi urcăm pe
Muntele Carmel pentru a vedea Grota Proorocului Ilie Tezviteanul, biserica Stella Marris. Vedere panoramica a Nazaretului si a vaii Armagedon. Cina si cazare hotel Casa de Maria 4*, Nazareth, sau similar.

Ziua 2. Capernaum – Muntele Fericirii – Tabgha – Marea Galilei – Raul Iordan – Cana Galilei

Mic dejun. Turul incepe la Capernaum, vizitand ruinele vechii Sinagogi unde Iisus a predicat si a dat invatatura, ulterior pe Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. Vom merge la Tabgha, unde a avut loc miracolul inmultirii painii si pestilor, apoi la Biserica lui Petru si la locul pescuirii miraculoase. Bonus din partea agentiei: croaziera cu barca pe Marea Galileii asa cum era pe vremea lui Iisus. Dupa-amiaza vom vizita Raul Iordan si locul botezului, kibutz Yardenit. Vom merge la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus. Cina si cazare la hotel Casa de Maria 4*, Nazareth, sau similar.

Ziua 3. Nazareth – Muntele Tabor – Marea Moarta – Bethlehem

Mic dejun. Mergem la Nazareth, locul unde Iisus a petrecut copilaria si adolescenta. Aici vizitam biserica Buna Vestire si atelierul de tamplarie al Sfantului Joseph. Urcam cu taxi pe Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Astazi vedem Ierihonul – considerat cel mai vechi oras, bonus din partea agentiei: vizita Asezamantul Romanesc din Ierihon si vizita Manastirea Sfantul Ioan Hozevitul, apoi scurt popas Qumran, locul unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta. Vizita Marea Moarta (cu posibila baie in apa sarata). Timp liber pentru plaja si cumparaturi la Marea Moarta (produse cosmetice unice in continutul de minerale). Cina si cazare la hotel Paradise 4*, Bethlehem, sau similar.

Ziua 4. Ierusalim – Muntele Scopus – Muntele Maslinilor – Gradina Ghetimani – Zidul Plangerii

Mic dejun. Pelerinajul la Ierusalim incepe urcand pe Muntele Scopus spre Muntele Maslinilor pana la locul Inaltarii, Grota Pater Noster (Tatal Nostru) si cea mai frumoasa vedere panoramica a orasului Ierusalim. Coboram pana la Gradina Ghetimani, Biserica Agoniei, Grota Tradarii. In Ierusalim vedem Muntele Sion, Foisorul unde a avut loc “Cina cea de taina”, continuam cu Zidul Plangerii, vedem muntele Templului la Vest. In Bethlehem vedem Biserica Nasterii Domnului cu pestera locului de origine, grota Sfantul Jerome si capela Sfanta Ecaterina, Campul Pastorilor. Cina si cazare la hotel Paradise 4*,Bethlehem, sau similar.

Ziua 5. Ierusalim – Via Dolorosa – Biserica Sfantului Mormant –Eilat ”perla Marii Rosii”

Mic dejun. Turul Ierusalimului se incheie cu vizita la scaldatoarea Bethesda. Intram prin Poarta Oilor si vedem biserica Sfanta Ana, Capela biciuirii, apoi parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 Staţii în care s-a oprit Domnul Isus pe Drumul Crucii, pînă la Golgota si Biserica Sfantului Mormant.
Calatoria continua prin desert spre statiunea de renume mondial: Eilat „perla” Marii Rosii. Cina si cazare hotel „Prima Music” 4* sau similar, in Eilat.

Ziua 6. Eilat –Marea Rosie

Mic dejun.Timp liber pentru plaja, plimbari sau cumparaturi in Eilat. Optional se poate face excursie in Egipt: pe Muntele Sinai (locul unde Moise a primit cele 10 porunci) sau in Iordania-Petra. Seara facem un tur de oras pietonal, in zona central a statiunii, un adevarat “paradis verde”. Cina si cazare hotel „Prima Music” 4* sau similar, in Eilat.

Ziua 7. Eilat – Tel Aviv – Bucuresti

Mic dejun.
Timp liber pentru plaja, apoi avem transferul spre Tel Aviv, si apoi la Aeroportul International Ben Gurion, pentru zbor cu compania El Al: Tel Aviv (decolare ora 19:40) – Bucuresti (aterizare ora 22:35).

Tarif final 685 €/persoana  in perioada 02.11. – 08.11.2015

Tariful include:
• Transport avion Bucuresti – Tel Aviv si Tel-Aviv – Bucuresti, cu compania de linie El Al 
• 6 nopti cazare (in camera dubla) in hoteluri de 4 stele ****, din care:
• 2 nopti Tiberias hotel 4**** 
• 2 nopti Bethlehem hotel 4**** 
• 2 nopti Eilat hotel 4****
• Mic dejun zilnic
• Cina inclusa zilnic
• Ghid local vorbitor de limba romana la obiective turistice din program
• Bilete de intrare la obiectivele turistice din program
• Bonus: Croaziera cu barca pe Marea Galilei
• Bonus: taxi pe Muntele Tabor
• Bonus: vizita Manastirea Sfantul Ioan Hozevitul din Pustiul Hozevei
• Bonus: vizita Asezamantul Romanesc din Ierihon
• Transport local cu autocar de lux, cu wifi, excursii, tururi conform program
• Asistenta si translatie din partea agentiei pe toata durata deplasarii

Tariful nu include:
• Taxe aeroport 165 euro/pers
• Bacsisul pt ghid si sofer (obligatorii in Israel in valoare de 4 euro/pers. pe zi )
• Excursiile optionale

Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data returului in tara !

La confirmarea participarii se achita un avans de 100 euro/persoana.

Programare plecari

Momentan nu putem oferi informatii legate de rezervarile facute pentru acest circuit.
займ на карту срочно без отказа займы онлайн займы онлайн в Екатеринбурге займы онлайн в Свердловской области