Informatii generale

Oferta este valabila in perioada 04.05 – 10.05.2015, in functie de disponibilitatea locurilor la avion si cazare.

ZIUA 1. BUCURESTI – SEOUL
Intalnire cu ghidul insotitor in aeroportul Henri Coanda si imbarcare pentru zborul spre Coreea de Sud via Istanbul. Dupa escala, ne imbarcam pe cursa spre Seoul. Noapte in avion.

ZIUA 2. SEOUL
Sosire in Seoul dupa pranz. Bine ati venit in Coreea de Sud! Transfer la hotel. Dupa-amiaza este dedicata vizitei la Palatul Gyeongbokgung si la Muzeul National. Cazare si cina de bun venit in Seoul.

ZIUA 3. SEOUL
Mic dejun. Turul metropolei cu 10 milioane de locuitori ne poarta prin centrul istoric si modern, admirand Casa Albastra (Palatul Prezidential), Palatul Changdeokgung si Altarul Jongmyo (incluse pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO). Deplasare la Muzeul Satului Coreean, situat in sudul orasului, prilej de a cunoaste mai bine cultura si viata traditionala a Coreei de acum doua secole si de a viziona spectacole care prezinta diverse traditii populare (Sarbatoare in sat, Acrobatie pe sfoara, Demostratii de calarie, Nunta traditionala). Optional, participare la un spectacol traditional. Cazare Seoul.

ZIUA 4. SEOUL
Mic dejun. Continuam vizita capitalei cu Turnul Seoul (236 m), de pe muntele Namsan, Piata Namdaemun, Templul Jogyesa, Strada Insadong (punct esential pentru artele si mestesugurile traditionale). Dupa-amiaza, timp liber in Seoul sau excursie optionala: acvariul COEX + plimbare cu vaporasul pe raul Han + vizita la centrul de Ginseng. Cina si cazare Seoul.

ZIUA 5. SEOUL – BUSAN
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Busan, principalul port al tarii. Vizitam orasul Busan, incluzand parcul Yongdusan, Turnul Busan (simbolul orasului), Piata de peste Jagalchi si Parcul oceanic Taejongdae, de pe insula Yeongdo-gu, parc in care se spune ca regele Taejong Muyeol (secolul al VII-lea) venea deseori. Pentru a admira parcul puteti opta pentru un tur cu trenuletul turistic. Cina si cazare Busan.

ZIUA 6. BUSAN – GYEONGJU
Mic dejun. Continuam traseul spre nordul Coreei, incepand cu Templul Beomeosa (sec olul al VII-lea). Urmatorul popas il facem pentru vizitarea faimosului Templu Tongdosa, unul din cele mai pretuite temple ale Coreei de Sud, unde, potrivit legendei, se afla diverse relicve ale lui Budha insusi (o roba, un vas de rugaciune, un os din craniul sau). Pranz intr-un restaurant traditional din Gyeongju. Dupa-amiaza, turul orasului Gyeongju, oras situat in centrul tarii, care gazduieste numeroase festivitati si sarbatori traditionale. Vom putea admira Pagoda Bunhwangsa, Muzeul National Gyeongju (unde puteti admira faimosul clopot al regelui Seongdeok , cel mai mare clopot din Coreea), Iazul Anapji, Observatorul Astronomic Cheomseongdae, Parcul tumulilor regali. Cina, cazare Gyeongju.

ZIUA 7. GYEONGJU – TEMPLUL HAEINSA – TEMPLUL BEOPJUSA
Mic dejun. In cursul diminetii vom vizita Templul Bulguksa si Grotele Seokguram, loc de ermitaj apartinand templului, situat pe tarmul marii, la 750 m altitudine, ambele intrate in patrimoniul UNESCO datorita sculpturilor exemplare infatisandu-l pe Budha. Plecam spre Parcul National Gayasan – cu o suprafata de 800 mii km patrati, traversat de lantul muntos Sobaek. Vom vizita Templul Haeinsa, unde se pastreaza Tripitaka Koreana, ansamblul de 81350 placi de lemn folosite pentru tiparirea scripturii budiste. Vom continua cu vizitarea Templului Beopjusa, datand din secolul 7, considerat unul din principalele temple ale budhismului coreean, care gazduieste o impresionanta statuie a lui Budha (33 m, 160 tone, acoperita cu foita de aur). Cina, cazare Beopjusa.

ZIUA 8. BEOPJUSA – ZONA DEMILITARIZATA – SEOUL
Mic dejun matinal. Continuam traseul spre Seoul, unde ajungem in jurul pranzului. Timp liber. Excursie optionala de exceptie, in zona demilitarizata DMZ, fasie de pamant care desparte Coreea de Sud de cea de Nord, una din cele mai mari atractii pentru oricare turist ajuns in Seoul. Vom vizita Podul Libertatii, Tunelul nr.3, una dintre cele cateva galerii subterane construite de nord-coreeni ca strategie de invadare, Sala de Expozitii, Observatorul Dorasan – prilej de a arunca o scurta privire asupra ‘Nordului’, Gara Dorasan. Cina si cazare Seoul.

ZIUA 9. SEOUL
Mic dejun. Daca orarul de zbor permite, timp liber sau excursie optionala pe Insula Namiseom, de pe raul Han, unul dintre principalele locuri de recreere ale locuitorilor capitalei. Aici se gasesc, printre altele, mormantul generalului Nami (secolul al XV-lea) si o impresionanta alee de copaci sequoia. Transfer la aeroportul Incheon, imbarcare si zbor spre Istanbul.

ZIUA 10. BUCURESTI
Sosire la Istanbul si zbor in conexiune spre Bucuresti.

Tarif final 2250 €/persoana  in perioada 17.07-25.07.2015  

Tariful include: 
– Cazare 8 nopti in hoteluri de 3* si 4*
– Regim de masa:mic dejun la hotel, 6 cine si un pranz servite la restaurantele hotelurilor sau la restaurante locale
– Transport aerian Bucuresti – Seoul– Bucuresti
– Taxele de aeroport
– Transport si transfer aeroport-hotel-aeroport
– Bagaj de mana
– Bagaj de cala
– Asistenta turistica pe traseu si ghizi locali
– Asigurare de calatorie medicala si storno
– Vizitele si excursiile cuprinse in program

Tariful nu include:
– Excursii optionale
– Bacsisuri obligatorii (se achita insotitorului de grup) : 35 euro
– Intrarile la obiectivele turistice vizitate si in rezervatii (se achita obligatoriu la inscriere): 95 €

Modalitati de plata: 50% la rezervare, 50% pana la 17.06.2015.

Programare plecari

Momentan nu putem oferi informatii legate de rezervarile facute pentru acest circuit.
займ на карту срочно без отказа займы онлайн займы онлайн в Екатеринбурге займы онлайн в Свердловской области