Informatii generale

Program:

Ziua 1 Bucuresti – Cairo

Intalnire la ora 19:30 cu reprezentantul agentiei la Aeroportul Otopeni Henri Coanda si imbarcare la cursa TURKISH AIRLINES TK 1046 cu decolare la ora 21:50 spre Cairo via Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 23:15, trecere prin zona de tranzit.

Ziua 2 Cairo 1 zi tur Cairo ce include Muzeul de Egiptologie- Piramidele – Sfinx cu pranz
Imbarcare la cursa TK 692 cu decolare la ora 00:30 spre Cairo.Aterizare la Cairo la ora locala 01:50. Dupa indeplinirea formalitatilor de trecere a frontierei se efectueaza transfer de la aeroport la hotel. Cazare la hotel 5* in Cairo. Mic dejun. Tur inclus de o zi in Cairo cu vizitarea Muzeului de Egiptologie (inclus), optional, renumitul tezaur al Faraonului Tuthankamon, vizita la Piramide (exterior) si la Templul Funerar cu Sfinxul (inclus), o prezentare cu posibilitatea optionala a achizitionarii produselor de la Laboratorul de Parfumuri si de la Institutul Papirusului, PRANZ inclus fara bauturi. Seara, cina si cazare la hotelul de 5* in Cairo.

Ziua 3 Cairo – Optional, tur de ½ zi  “Cairo vechi” sau Alexandria – tren Cairo-Luxor
Mic dejun la hotel. Optional, excursie CAIRO VECHI: Moscheea de Alabastru, zona coptica – Casa si Biserica Sfintei Fecioare Maria – Pret minim 15 platitori: 35 €/persoana. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Seara, transfer la gara din Cairo (aprox. ora 18:00) pentru deplasare cu trenul – INCLUS suplimentul de vagon de dormit cu cina si mic dejun catering, pe ruta Cairo – Luxor. Innoptare in tren.

Ziua 4 Luxor – Vizitarea Malului Estic al Nilului – Karnak si Luxor
Mic dejun in tren. Transfer de la gara Luxor la vasul de croaziera pentru imbarcare. Se viziteaza templele de pe malul estic al Nilului: Complexul Karnak-dedicat zeului Amon-Ra si Templul Luxor–intrari incluse. Pranz si cina pe vasul de croaziera.

Ziua 5 Luxor – Edfu – Vizitarea Malului Vestic al Nilului – Valea Regilor
Pensiune completa pe vas. Se continua vizita in Luxor cu  monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor, Templul Reginei-Faraon Hatshepsuth de la Deir El Bahri si Colosii lui Memmnon –  statuile gigantice de la intrarea Templului lui Amenhotep al III-lea. Navigare spre Edfu prin Ecluza de la Esna, opera constructorilor romani. Stationare in Edfu. Petrecere “Galabya” la barul vasului cu muzica, jocuri si dansuri orientale.

Ziua 6 Edfu  – Aswan Vizita la Edfu si Kom Ombo
Pensiune completa pe vas. Imbarcare in trasuri pentru vizitarea Templului din Edfu. Navigare spre Kom Ombo si oprire pentru vizitarea Templului Kom Ombo – renumit pentru mumiile crocodil.

Ziua 7 Aswan – Excursie optionala la ABU SIMBEL
Pensiune completa pe vas. Excursie optionala la ABU SIMBEL, templul ce apartine Patrimoniului UNESCO si care a fost ridicat de Faraonul Ramses al II-lea direct in stanca pentru a comemora batalia de la Kadesh. Templul este situat in sudul Egiptului, in regiunea Nubia si a fost stramutat cu 65-200 m, datorita constructiei lacului de acumulare Nasser. Pret de persoana: 95€. Innoptare pe vasul de croaziera.

Ziua 8 Aswan – Hurghada – Excursie optionala la Marele Baraj de la Aswan si Templul Philae
Micul dejun pe vas. Se viziteaza foarte devreme, in Aswan, Gradina Botanica, dupa o placuta plimbare cu felucca sau barca motorizata in apropierea stancilor Insulei Elephantine. Daca timpul permite se poate face si excursie optionala la Marele Baraj de la Aswan  realizare impresionanta a ingineriei moderne, cu o contributie valoroasa a specialisitilor romani si Templul Phílae – situat pe o insula in mijlocul Nilului (pret informativ minim 15 platitori: 45 EUR/persoana). Se elibereaza cabinele si se efectueaza transferul cu autocarul,  aproximativ 8 ore, de la Aswan la Hurghada pe malul Marii Rosii. Cazare si cina la hotel 4*Superior – Hurghada cu ALL INCLUSIVE.

Ziua 9 Hurghada/Marea Rosie – Jumatate de zi optional Jeep Safari
Timp liber pentru plaja. Optional, Jeep safari in desert pentru a vizita un sat de beduini si a admira apusul de soare- cina BARBEQUE inclusa. Tarif informativ minim 15 platitori: 35 €/ persoana. Cazare la hotel 5* Hurghada cu ALL INCLUSIVE.

Ziua 10 Hurghada/Marea Rosie – Croaziera optionala pe Marea Rosie
Timp liber pentru plaja. Optional, Croaziera pe Marea Rosie cu pranz pe vas. Tarif informativ minim 15 platitori: 35 €/ persoana; doritorii pot face snorkeling pentru a admira coralii si pestii colorati din Marea Rosie. Cazare la hotel 5* Hurghada cu ALL INCLUSIVE.

Ziua 11 Hurghada – Bucuresti
Ora 00:30 noaptea eliberarea camerelor si plecare cu autocarul spre aeroportul din Hurghada. Imbarcare la cursa Hurghada Istanbul TK 703 cu decolare la ora 02:45. Aterizarea la Istanbul este la ora 06:30, iar dupa trecerea prin zona de tranzit si verificarea portii de imbarcare, se face imbarcarea la cursa TK1043 spre Bucuresti cu decolare la 07:45 si cu aterizare la ora 09:05 la Bucuresti.

Tarif final:1210 eur /persoana  pentru perioada de calatorie: 24.09-04.10.2015 (10 nopti)

Tariful include:                                                                                                          

– Cazare 10 nopti : 2 nopti la Cairo, hotel de 5*, 1 noapte vagon de dormit, 3 nopti vas de croaziera 5* LUX, 3 nopti hotel de 5* in Hurghada

– Regim de masa: pensiune completa la Cairo, demipensiune in tren, pensiune completa pe vasul de croaziera, All Inclusive in Hurghada

– Transferuri si transport cu autocarul

– Vizite si intrari la obiective : tur Cairo cu pranz ; tur Aswan cu Gradina Botanica; Templul Kom Ombo, Templul Edfu; Templul Luxor; Templul Karnak; Valea Regilor cu 2 morminte incluse (fara cel al lui Tuthankamon care se plateste); Templul Reginei Faraon Hatshepsut

– Transport aerian Bucuresti-Cairo, Hurghanda-Bucuresti (via Istanbul)

– Bagaj de cala

– Taxe de aeroport

– Transport cu trenul

– Asigurare medicala si storno

– Asistenta turistica in limba romana pe toata durata sejurului

– Ghid egiptean

– Taxa de viza, bacsisuri pentru transport bagaje, ghid si sofer

Tariful nu include:

– Excursii optionale (Cairo Vechi, Alexandria, Abu Simel)

– Intrari la obiective turistice, bacsisuri pentru ghizi locali sau soferi, bauturi la masa

Modalitati de plata: 50% la rezervare, 50% pana la 24.08.2014

Programare plecari

Momentan nu putem oferi informatii legate de rezervarile facute pentru acest circuit.
займ на карту срочно без отказа займы онлайн займы онлайн в Екатеринбурге займы онлайн в Свердловской области