Austria Superioara & Voralberg

Austria Superioara & Voralberg

Things to do - general

Austria Superioara este situata intre Muntii Padurea Boemiei si varfurile acoperite de gheturi ale Muntilor Dachstein si intre raurile Inn si Enns. De la Hochficht, in nord, si pana la Dachstein, in sud, exista numeroase regiuni de schi de inalta clasa care ofera facilitati excelente pentru copii si o paleta larga de servicii de calitate pentru practicantii sporturilor de iarna.

In cele sapte regiuni de schi ale Austriei Superioare aveti garantia zapezii si a distractiei: nu mai putin de 240 km de partii cu grade de dificultate diferite, partii special adaptate pentru copii si bineinteles oferte avantajoase pentru familii. Cei care vor sa se bucure de zapada neatinsa din afara partiilor sunt bineveniti in renumita „Freesports Arena Krippenstein“.

Statiunea Hinterstroder-Hoss va ofera 30 km de partii excelent intretinute, accesibile chiar din centrul satului cu o telecabina de 6 locuri.

Cele mai faimoase statiuni de schi ale regiunii  sunt Kasberg-Grünau, Feuerkogel si Krippenstein-Obertraun si aici veti regasi cele mai bune case de vacanta pentru sporturi de iarna in Austria Superioara. Kasberg-Grünau este cea mai mare cu peste 40 km de piste, in special usoare si intermediare, excelente pentru schiori incepatori si intermediari.

Deasupra pitorescului lac Traunsee, gasim partiile de schi din Feuerkogel. Aceasta statiune este recomandata in special familiilor, de la mic la mare, de la incepatori la avansati, deoarece aici gasesc partia ideala pentru nivelul lor de pregatire.

Practicantii de cross-country se pot bucura de sederea lor aici, beneficiind de zeci de kilometri de piste foarte bine intretinute care conduc catre imprejurimi minunate. Snowboarderii vor fi in elementul lor practicand snowboarding alpin si trucuri de snowboard in parcul de zapada.

In afara de partiile de schi, va recomandam urmatoarele alternative de distractie: piste de schi fond in jurul lacului, snowboard-park, patinoar, bowling pe gheata, excursii cu sanii trase de cai, piscina, saune si numeroase restaurante si baruri.

Vorarlberg este cel mai vestic land al Austriei, fiind si cel mai mic land al tarii (circa 2600 km²) dupa cel reprezentat de capitala Viena. Regiunea este cu atat mai spectaculoasa cu cat pe suprafata landului regasiti o varietate peisagistica extraordinara, care porneste de la lacul Bondsee si urca pana la munti de 3000 m altitudine. Recomandam ca explorarea acestei regiuni sa inceapa cu capitala regiunii – orasul Bregenz (oras medieval, candva fortificat), situat pe malul frumosului lac Bodensee (Konstanz), pe malul caruia va puteti relaxa.

Motivul principal pentru care sa alegeti ca destinatie de vacanta Vorarlberg e reprezentat de faimoasele resorturi de schi din regiune, perfecte pentru schiul fond, precum si de traseele de drumetii bine marcate, ce traverseaza vaile dintre piscurile inzapezite.

Cea mai frumoasa regiune de schi din Vorarlberg este considerata Lech. O alta statiune importanta in zona este si Zurs (statiunea celor bogati), iar o zona celebra de ski este Schruns-Tschagguns. Vorarlberg prezinta conditii excelente si variate de schi, fiind considerata o zona foarte buna in Alpi, bucurandu-se de zapada de calitate, care incepe sa cada in noiembrie si persista pana in luna mai.

Partiile de schi din regiunea Vorarlberg sunt amenajate in principale centre montane ale statiunilor austriece si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Vorarlberg pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general, partiile din Vorarlberg sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, schi nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Vorarlberg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor pentru intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Vorarlberg garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi: telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.