Viena

Viena

Things to do - general

Viena, capitala Austriei si provincie federala, este situata in nord-estul tarii, pe malurile Dunarii, si este inconjurata de frumusetile naturale ale regiunii Wachau si de padurile vieneze (Wiener Wald), supranumite si „Plamanii Vienei”. Avand numeroase spatii verzi si parcuri frumos amenajate, Viena este un oras foarte prietenos. Viena, numita si capitala culturala a Europei, este o metropola cu un farmec aparte, ce se bucura de o infrastructura deosebita, fiind in acelasi timp un oras sigur si foarte curat.

Cu o populatie ce numara in jur de doua milioane de locuitori, Viena a devenit cea mai populara destinatie turistica urbana din Austria. Pentru persoanele romantice sau cu o inclinatie pentru istorie, Viena reprezinta un oras de vis.

Printre atractiile turistice cele mai cunoscute ale Vienei se numara Palatul Schoenbrunn, resedinta de vara a printesei Elizabeta de Austria, frumoasa Sissi, asa cum este ea cunoscuta de catre oamenii din intreaga lume, un palat care imbina luxul interior cu cel exterior, prin marile sale gradini si frumosul labirint, in care turistii nu numai ca incearca sa gaseasca drumul corect, dar gasesc si mici jocuri muzicale si indicii zodiacale, ce sunt un deliciu atat pentru copii cat si pentru adulti.

Langa Palatul Schoenbrunn se gaseste si marea Gradina Zoologica Schoenbrunn, unde poti vedea nu numai animale, pasari si insecte, dar si cum se hranesc diverse animale, spectacolul hranirii pinguinilor fiind unul dintre cele mai atractive.

De asemenea, in zona centrala, numita Innere Stadt, puteti vedea atat cel mai frumos edificiu al artei gotice din fosta capital imperiala, Stephandom, cat si Hofburg, resedinta puternicei Case de Habsburg. Pe Ringstrasse veti intalni minunate exemple de arhitectura imperiala, alaturi de cladiri construite in stil art nouveau, ultimele ridicate in perioada in care au trait aici Freud, Klimt, Schiele sau Schonberg.

Vizitati neaparat Kunsthistorisches Museum, unde veti putea vedea tablouri realizate de Rubens, Durer, Rembrandt, Raphael, Van Dyck, Cranach, Caravaggio, Canaletto sau Titian.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

Cirque Du Soleil Varekai la Viena 07 noiembrie 2015

Cirque Du Soleil Varekai la Viena 07 noiembrie 2015

Viena
Localizare: Donauwalzer Hotel 3* este situat langa statia de metrou Alser Straße (linia U6), la 15 m Detalii
City break Viena 2016

City break Viena 2016

Viena
Viena, capitala Austriei si provincie federala, este situata in nord-estul tarii, pe malurile Dunari Detalii
City Break Viena 5*

City Break Viena 5*

Viena
Alege Viena ca destinatie – top vacante culturale! Trimite o Solicitare si afla mai multe de l Detalii
Piata de Craciun la Viena (decembrie)

Piata de Craciun la Viena (decembrie)

Viena
Piata de Craciun la Viena – Cel mai frumos targ de sarbatori! BONUS – excursie la Mayerling Tr Detalii
Piata de Craciun la Viena (noiembrie)

Piata de Craciun la Viena (noiembrie)

Viena
Piata de Craciun la Viena – Atmosfera de poveste a sarbatorilor de iarna ! BONUS – excursie la Detalii

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.