Tirol

Tirol

Things to do - general

Regiunea Tirol este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Austria. Aici intalnim la tot pasul peisaje montane care iti taie rasuflarea, cu posibilitati nelimitate de practicare a sporturilor de iarna, dar si a celor montane de vara (alpinism, escaladari, excursii pe munte).

Tirol este landul unde schi-ul este reprezentat la superlativ: peste 70 de statiuni de schi si aproximativ 5200 de km de partii cu toate gradele de dificultate asteapta sa fie descoperite. Infrastructura este  impresionanta, statiunea fiind dotata cu cele mai moderne teleschiuri si telescaune.

Partiile tiroleze sunt preferatele turistilor, care se aduna aici de la jumatatea lunii decembrie, pana la sfarsitul lunii martie. Kitzbuhel este una dintre cele mai moderne statiuni ale Europei, iar pe circuitul de ski Kitzbuhel puteti aluneca la vale, pe schiuri, 80 de km fara intrerupere. Statiunea detine o tehnologie avansata de pregatire si intretinere a partiilor, acestea fiind functionale de la inceputul lunii decembrie si pana la sfarsitul lunii aprilie.

Seefeld este in „Top 3” statiuni de schi din Austria, fiind un adevarat paradis al practicantilor sporturilor de iarna. Este situat intr-un cadru montan, intre rezervatia Karwendel, masivul Wettersteisn si rezervatia Wildmoos. Statiunea se afla la aproximativ 25 km de Innsbruck. Seefeld pune la dispozitia turistilor 262 km piste de schi fond pentru orice nivel, dispunand si de 142 km de trasee pentru “nordic-walking”.

Statiunea este ideala si pentru incepatori si intermediari in schiul alpin, oferind 45 km de partii de schi. Aceste partii sunt deservite de 25 instalatii pe cablu. Snowboarderii gasesc un adevarat paradis in regiunea Rosshutte la Crazy Hole Funpark. Regiunea este recomandata in special familiilor si grupurilor datorita varietatii sporturilor de iarna si a posibilitatilor de apres-ski.

Regiunea de schi Arlberg include un grup de cinci statiuni din vestul Austriei, dintre care cea mai cunoscuta, Sf. Anton, se afla in topul preferintelor schiorilor si snowboarderilor tineri. Intreaga regiune este renumita pentru posibilitatile de freeride si freestyle.

Arlberg este, in acelasi timp, o destinatie cu multe alte oferte atractive pentru timpul liber: tobogane pe zapada, plimbari cu sania, patinoar, bowling in aer liber, piscine interioare incalzite, tenis, biliard, cinema.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.