Sunny Day

Sunny Day

Things to do - general

Aflata la o distanta de aproximativ 60 km de Vama Veche, Sunny Day reprezinta o varianta ieftina si placuta de petrecere a vacantei. Statiunea este asemanatoare Albenei deoarece este cu circuit inchis, iar turistii ajunsi aici nu vor regreta alegerea facuta. Hotelurile amplasate pe plaja si lipsa traficului fac din aceasta statiune una cautata. Plaja are doar 1 km lungime, iar latimea variaza intre 20 si 80 m.

Sunny Day este unul dintre cele mai frumoase locuri ale Bulgariei, unde va puteti petrece vacanta, e plin de farmec si pregatit sa satisfaca in totalitate asteptarile pentru o vacanta linistita, odihna si relaxare totala. Unul dintre principalele avantaje ale complexului de vacanta este asezarea acestuia.

Statiunea ofera o combinatie excelenta intre briza marii si prospetimea padurii, unde oricine isi poate petrece vacanta dupa bunul plac. Cand spunem Sunny Day, va puteti gandi la o oaza verde si linistita, scaldata de apele calme si limpezi ale unui golf, cu un minunat parc natural si izvoare minerale. Turistii au posibilitati variate de recreere si variante multiple de agrement: terenuri de sport, diverse sporturi nautice. Parcul de chiparosi, stejari, pini si brazi este un loc ideal pentru a va plimba.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.