Sunny Beach

Sunny Beach

Things to do - general

Statiunea Sunny Beach, aflata la 30 km nord de Burgas, reprezinta combinatia magica intre munte si plaja cu nisip fin, locul perfect pentru recreere. Parcurile numeroase, dunele de nisip fin, malul curat al marii, masivul Stara Planina si faptul ca statiunea se afla departe de agitatia oraselor, de caile ferate si sosele principale, fac din Sunny Beach o statiune iubita de foarte multi turisti.

Sunny Beach este cea mai mare statiune din Bulgaria, ea concurand cu Albena si Nisipurile de Aur pentru titlul de cea mai populara destinatie de vacanta. Statiunea este ideala pentru un sejur linistit, relaxant, dar poate fi potrivita si pentru tinerii care vor sa se distreze. Din acest motiv, in Sunny Beach, posibilitatile de a-ti petrece timpul liber sunt nelimitate: surf, windsurf, tir cu arcul, parapanta, bowling, tenis, volei, echitatie, motoscutere, parapanta, minigolf, schi jet sau sali de fitness.

In Sunny Beach, familiile cu copii sunt prioritatea numarul 1, statiunea fiind numita si “Children’s Beach” datorita conditiilor deosebite de distractie si ingrijire a copiilor. In afara de factorii naturali precum un climat bland, ape lipsite de flora si fauna daunatoare, plaje curate cu nisip foarte fin, aer curat, frumusetea parcurilor, sunt o sumedenie de factori creati de om, precum: bazine pentru copii, gradinite, parcuri acvatice, locuri de joaca pentru copii, exista pana si restaurante care au meniuri speciale pentru copii, posibilitati de organizare a petrecerilor si concursurilor sportive.

Plaja statiunii a fost decorata inca din 1996 cu “blue flag” pentru serviciile de cea mai buna calitate prestate pe litoral. Plaja are o lungime de circa 8-10 km, si o latime oarecum restransa (30-40 m), insa acest lucru nu va sta in calea petrecerii unui concediu perfect datorita numarului mare de piscine.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

Paste si 1 Mai  in Sunny Beach

Paste si 1 Mai in Sunny Beach

Sunny Beach
Oferta Paste si 1 Mai 2016! Localizare: Hotelul Royal Palace Helena Sands este situat la 30 m de pla Detalii

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.