Styria

Styria

Things to do - general

Unul dintre cele mai interesante si surprinzatoare landuri austriece este Styria (Streiermark). Iernile romantice petrecute in fata semineului, orasele decorate cu specific traditional in preajma sarbatorilor de Craciun si lacurile cu ape limpezi ademenitoare sunt doar cateva dintre caracteristicile landului.

Styria, care mai este cunoscuta si ca „Provincia Verde”, este a doua provincie austriaca ca suprafata, combinand munti maiestuosi si peisaje alpine superbe cu regiuni viticole fertile si statiuni termale ideale pentru spa si wellness, oferind toate atractiile Austriei intr-o singura regiune.

Ghetarul Dachstein, peste 800 km de partii de schi pentru schiori de toate categoriile, statiuni de schi precum Schladming (gazda a numeroase competitii sportive de iarna), Tauplitz Bad Mittendorf sau Kreischberg, ideala pentru snowboarderi, preturile rezonabile si sarmul rustic confera acestei regiuni o aura irezistibila, fiind o destinatie turistica ideala pentru petrecerea unei vacante de neuitat la schi impreuna cu prietenii sau familia.

Schladming ofera 170 km de piste si partii, avand in alcatuire doi munti: Planai (1900 m) si Hochwurzen (1850 m), cu partii abrupte, care au in dotare teleferice, telescaune si autobuze. Toate acestea pot transporta pana la 22.000 de persoane pe ora. Telefericul Dachstein-Sudward face posibil schiatul si pe timp de vara, la 2700 m altitudine. Exista cateva scoli de schi, care includ si cursuri pentru copii.

Tauplitz este statiunea care se mandreste cu cea mai multa zapada din regiunea Styria. Aproape in fiecare an este doborat recordul stratului de zapada, acesta atingand, in unele cazuri, chiar grosimea de 5 m. In statiune gasim partii pentru toate nivelurile de pregatire, pe toate gradele de dificultate, scoli de schi si piste amenajate de schi fond. Statiunea este recomandata mai putin snowboarderilor  datorita faptului ca se afla pe un platou, care leaga partiile, iar fara ajutorul betelor de schi este destul de greoaie traversarea acestuia.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

Rezerva din timp o vila in Austria!

Rezerva din timp o vila in Austria!

Styria
Oferta este valabila in perioada 04.05 – 10.05.2015, in functie de disponibilitatea locurilor Detalii

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.