Salzburg

Salzburg

Things to do - general

Landul Salzburg  ofera turistilor o multitudine de posibilitati de petrecere a timpului liber intr-un decor ce iti taie respiratia. Cunoscut si ca un adevarat rai al amatorilor sporturilor de iarna, Landul Salzburg este una dintre cele mai mari si importante regiuni de schi din Austria, fiind  situata in partea estica a tarii, la granita cu Austria, si  ofera 23 de regiuni de schi, 580 de instalatii de transport, 1700 de kilometri de partii si 2200 kilometri de trasee pentru schi fond. In afara traseului, puteti face excursii pe rachete de zapada, plimbari cu trasura cu cai, patinaj, snowtubing, snowkiting sau snowbiking.

Zell am See este una dintre cele mai importante statiuni de schi din Europa, fiind situata in vestul Austriei. Impreuna cu “vecina” sa, Kaprun, formeaza “Europa Sportregion” (regiunea europeana a sporturilor). Zell am See este zona perfecta pentru practicarea schiului pe muntele Schmittenhohe si   ghetarul Kitzsteinhorn, si pe muntii din apropiere – Maiskogel si Lechnerberg (800-3029 m).

Schiorii vor gasi aici multe partii ce sunt potrivite tuturor celor care indragesc sporturile de iarna. Lungimea lor totala insumeaza peste 130 de km, cea mai lunga partie avand 7 km. De asemenea, aici se pot practica numeroase alte activitati sportive: patinaj pe lacul Zeller See, hochei pe gheata, curling.

Kitzsteinhorn constituie placerea absoluta pentru cei ce iubesc sa schieze in natura salbatica, la o altitudine de 3000 m, pe o pulbere de zapada. Unic in Salzburg, gratie diversitatii peisajului si a conditiilor deosebite pentru schi, Kitzsteinhorn atrage tot timpul anului schiori din toate colturile lumii.

In total sunt 20 de instalatii moderne de cablu si o telecabina care urca pana la 3029 m. Partiile de schi sunt variate si, desi predomina cele de dificultate medie, Kitzsteinhorn ofera tuturor posibilitatea si bucuria de a schia pe ghetar, de la incepatori pana la profesionisti.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

Sejur Schi Austria 3*

Sejur Schi Austria 3*

Salzburg
Petrece-ti un sejur la schi si lasa-te invaluit de atmosfera incomparabila a Austriei! Trimite o Sol Detalii

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.