Riviera

Riviera

Things to do - general

Riviera se afla la circa 17 km nord de Varna, in imediata apropiere a statiunii Nisipurile de Aur. Statiunea Riviera este atat de aproape de Nisipurile de Aur incat a ajuns sa fie considerata o oaza de liniste si de reincarcare a bateriilor dupa timpul petrecut in agitata statiune Nisipurile de Aur.

Riviera este o statiune privata, preferata in special de familisti pentru atmosfera relaxanta si confort. Retineti ca statiunea este renumita in special pentru turismul de afaceri (conferinte, simpozioane, festivitati, etc.), fiind fosta resedinta de vara a guvernului tarii. Aici aveti posibilitatea de a practica diverse sporturi nautice si de teren, dar si de tratament. Pentru cei care cauta linistea si luxul, Riviera este locul perfect.

Statiunea are o plaja larga, nisipoasa si linistita. In varf de sezon, plaja statiunii este mai aerisita si intima fata de plajele pline de turisti de la Nisipurile de Aur.

Riviera reprezinta o combinatie excelenta intre clima blanda si tratamentele balneare ultramoderne. Mentionam faptul ca fosta resedinta guvernamentala de vara, transformata acum intr-o statiune de lux, ofera turistilor cele mai bune conditii pentru o vacanta reusita.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.