Razlog

Razlog

Things to do - general

Razlog se afla la 155 km de Sofia si la doar 6 km de Bansko. Statiunea de schi Razlog este in prezent in continua dezvoltare, in special datorita pozitiei sale intre cei 3 munti: Pirin, Rila si Rodopi, dar si datorita faptului ca se afla in apropiere de statiunea Bansko.

Razlog reprezinta o destinatie moderna pentru schi, demna de atentia turistilor interesati de servicii de calitate, avand conditii excelente de schi si  oferte de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general, partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, schi nocturn sau cross-country.

Conditiile de zapada sunt excelente in Razlog oferind turistilor posibilitatea de a schia, din luna decembrie pana in luna martie, gratie tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Va recomandam Partia Kulinoto, situata in partea nordica a Muntilor Pirin. Partia are o lungime de aproximativ 1300 m, transportul realizandu-se cu doua teleferice Pomagalski. Aceasta este la dispozitia turistilor din luna decembrie pana in martie, zapada fiind intretinuta cu utilaje profesionale.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi: telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie.

Razlog este cunoscuta si pentru festivalul Starchevata, care are loc la jumatatea lunii ianuarie. In cadrul acestui festival, localnicii se imbraca in costume din blana de capra, cu o caciula inalta de 2 m facuta din blana de capra si care se termina cu o coada de cal. Un detaliu foarte important al costumului este reprezentat de clopotele care pot cantari pana la 40-50 kg. Un alt eveniment asemanator se tine in fiecare an, pe data de 1 ianuarie.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.