Kranevo

Kranevo

Things to do - general

Satul de vacanta Kranevo este situat la circa 25 km nord de orasul Varna, intre Nisipurile de Aur si Albena. Kranevo este cunoscut pentru apa minerala cu proprietati curative. Climatul bland si intrarea lina in mare au facut aceasta statiune potrivita pentru familisti. In sudul satului de vacanta curge raul Kranevo, care se varsa in Marea Neagra in apropierea plajei. Din aceasta statiune se poate ajunge cu usurinta la Albena sau Nisipurile de Aur.

Statiunea Kranevo este preferata indeosebi pentru organizarea de tabere pentru copii, locul perfect de organizare a diverselor concursuri. Sunt o multime de pub-uri ieftine, fast-food-uri si restaurante cu specific traditional. Casele albe cu acoperisuri rosii, cu jardiniere si gradini spectaculoase, preparate traditionale pe baza de peste si o multime de legume si fructe – iata cateva dintre atuurile statiunii.

Plaja este larga si acoperita cu nisip fin, avand o inclinare usoara. Pe coasta sunt situate taberele International si Exotica. In partea de nord a statiunii se afla valea raului Batova.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.