Elenite

Elenite

Things to do - general

Statiunea Elenite se afla la mica distanta de Sunny Beach si Nessebar (aproximativ 10 km), fiind una dintre cele mai mici statiuni de pe litoralul bulgaresc, fiind perfecta pentru cuplurile ce isi doresc intimitate sau pentru turistii care fug de agitatie.

Elenite este singura statiune de pe litoralul bulgar care este orientata complet catre sud, asigurand din plin soare turistilor care o viziteaza. Dealurile blande pe care sunt asezate vilele si vegetatia abundenta pastreaza aerul racoros si proaspat, chiar si in cele mai fierbinti zile de vara. Vilele de lux, raspandite ca un mozaic pe deal, acolo unde muntele atinge marea, ofera o experienta fascinanta, cu solutii arhitecturale ce imbina intimitatea cu confortul.

Plaja din Elenite este lata si acoperita de nisip fin, iar apa marii este linistita si curata. Atmosfera statiunii este una calma, ideala pentru o vacanta relaxanta, fiind insa animata de prezenta unui aqua-park la intrare, unde atat cei mici, cat si cei mari se pot distra la piscinele cu diferite tobogane.

In ciuda faptului este o statiune foarte mica, cu posibiltati de distractie limitate, turistii nu se vor plictisi. In Elenite se pot practica sporturi de apa ca ski-jet si windsurf. De asemenea, statiunea dispune de sali de fitness, terenuri de tenis sau fotbal.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.