Duni

Duni

Things to do - general

Duni este una dintre cele mai noi statiuni ale litoralului bulgaresc, fiind data in folosinta in 1987. Cu toate ca este adeseori comparata cu un sat de lux, Duni este o statiune linistita, cu preturi accesibile, ideala pentru familiile cu copii sau turistii trecuti de prima tinerete.

Numele statiunii provine de la dunele de nisip care se intind pe o distanta de 7 km, fiind inconjurate de o padure de pin la vest si de Lacul Alepu in est. Duni nu se poate lauda cu o plaja foarte mare, insa lungimea de 4,5 km si latimea de 100 m sunt suficiente pentru cocheta statiune. Nisipul este auriu, apa curata, de un albastru stralucitor, fiind inconjurata de verdeata si copaci. Apa nu este adanca, fiind ideala chiar si pentru copiii foarte mici.

Statiunea Duni este impartita in 3 zone: Zelenika, Marina si Pelican, zone inconjurate de multa verdeata. Facilitatile sportive sunt la ele acasa, inclusiv cand vine vorba despre sporturile nautice, dar tot aici sunt si multe posibilitati de distractie: baruri, discoteci, restaurante.

Sunt create toate conditiile pentru ca turistii sa se poata bucura de un concediu relaxant si odihnitor. Statiunea este ideala pentru turistii care doresc sa se cazeze si sa-si petreaca intreg sejurul fara a se deplasa prea mult. Pentru familiile cu copii exista personal pregatit pentru ingrijirea celor mici, oragnizandu-se zilnic spectacole si concursuri. Seara au loc spectacole de divertisment si petreceri.

Zilele relaxante petrecute pe plaja, pentru adulti cat si pentru copii, completate de serviciile de divertisment deosebite asigurate de personal specializat, plimbarile linistite de-a lungul plajei   – toate acestea oferind vacante de vis.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.