Carinthia

Carinthia

Things to do - general

Carinthia (Kärnten, in germana) este cel mai sudic land din Austria, completat de un relief extrem de variat, unde exista conditii nelimitate de explorare si petrecere a timpului, remarcandu-se prin lacurile inghetate si muntii deosebit de inalti. In aceasta regiune exista si Parcul National Hohe Tauern, care gazduieste cel mai inalt varf din Austria, Vf. Grossglockner (3798 m) precum si un bogat relief glaciar cu minunate lacuri inghetate si ghetari impunatori.

Regiunea ofera partii de inalta calitate, puncte de informare turistica, programe complete de schi care se adreseaza intregii familii (schi, snowboard si multe altele). Carinthia ofera turistilor, pe langa partiile excelente si rasfatate de soare, conditii ideale pentru excursii in afara acestora. Cu cele peste 200 de lacuri, peisajul este perfect pentru plimbari, tururi de schi fond si patinaj.

Zonele de schi renumite ale Carinthiei sunt: Bad Kleinkirchheim, ghetarul Mölltaler, Sonnenalpe Nassfeld si Nassfeld-Hermagor, care ofera conditii excelente atat pentru incepatori, cat si pentru cei deja initiati in tainele schiului.

Bad Kleinkirchheim este una din cele mai importante statiuni datorita partiilor de schi excelente, a bailor termale si a parcurilor acvatice. In total dispune de 102 km, fiind caracterizata prin partii lungi si instalatii de transport pe cablu moderne. Cele mai lungi partii din Carinthia se gasesc aici, fiind incluse si cateva partii competitionale, omologate FIS.

Mölltaler Gletscher este cea mai inalta regiune de schi a Carinthiei. Statiunea are peste 50 km de partii de ski. Accesul catre partii se face prin intermediul a 9 instalatii, dintre care cea mai mare instalatie este situata la o altitudine de 3122 m.

Pentru snowboarderi exista un parc special conceput unde acestia pot efectua diferite acrobatii. In cazul in care schiorii doresc putina odihna si relaxare exista un restaurant, Panorama Restaurant Eissee, recent construit in statia din mijloc a telecabinei, la altitudinea de 2800 m, cu o vedere panoramica asupra muntilor din jur si a lacului Eissee (Lacul de Gheata).

Cea mai mare si moderna regiune de schi din Kärnten, Nassfeld-Hermagor, pune accentul pe confort. Regiunea ofera o multitudine de posibilitati: de la partia lina pentru incepatori pana la pista de cupa mondiala,  schiorii au la dispozitie, pe 280 hectare, partii pregatite pentru toate nivelurile. 80 de procente dintre partii sunt echipate cu telecabine moderne si telescaune, oferind un maxim de confort.

 

 

 

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.