Austria Inferioara

Austria Inferioara

Things to do - general

Regiunea Austria Inferioara este ce mai mare provincie din tara, inconjoara in totalitate Viena si este traversata de Dunare, peisajul fiind intregit de dealuri, podgorii si zone viticole, paduri si creste alpine. Regiunea este presarata de castele, cetati, manastiri si centre culturale atat in Viena, cat si in orasele provinciale din jur.

Partiile de schi ale Austriei Inferioare sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor austriece si sunt accesibile cu telegondola. Impatimitii sporturilor de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general, partiile din aceasta zona sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, schi nocturn, cross-country.

Situat doar la o distanta de 150 km de Viena, Hochkar este cea mai mare regiune de schi din intreaga regiune. Sezonul de schi dureaza din decembrie pana in aprilie. Hochkar este o statiune potrivita atat incepatorilor, cat si celor deja initiati datorita partiilor cu grad de dificultate foarte diferit. Nu sunt uitati nici practicantii de snowboard sau schiorii de fond, ei gasind aici piste lungi, in mijlocul unei naturi paradisiace.

Maiszinken este o alta regiune de schi foarte populara in randul celor mici, dar si al celor mari, avand peste 4,5 km de partii de toate gradele de dificultate. Copiii se distreaza aici pe partia piticilor, unde, pe langa zona de joaca cu figurinele de basm, Oskar si Rosi, mai exista si un covor fermecat, lung de 10 metri.

Intre timp, parintii pot face o drumetii prin padure, o plimbare cu papucii de zapada, pot juca polo pe gheata sau pot patina pe lacul Lunzer See. De asemenea, datorita altitudinii de 1030 m, de aici veti avea o panorama superba asupra zonei alpine din Mostviertel.

Tara Austria

Atractii turistice

testAtractii turistice - imagine

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

Excursii optionale

Se poate face excursie in Tara Galilor in perioada 01.01.2015 - 015.01.2015 Sau nu

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.