Albena

Albena

Things to do - general

Albena este situata pe teritoriul rezervatiei naturale Baltata, la 298 km de Bucuresti, fiind printre cele mai cunoscute si totodata una dintre cele mai moderne si pline de verdeata statiuni de pe litoralul Bulgariei. Denumirea statiunii isi are originea in literatura bulgara, purtand numele unei fete – Albena – simbol al frumusetii si al puritatii.

Popularitatea statiunii se datoreaza mult si peisajului sau unic, apelor in care se poate inota in siguranta si plajelor cu nisip fin. Clima temperat-continentala, cu o medie lunara a temperaturii aerului cuprinsa intre 22-28 °C si cea a apei de 23-27 °C, impreuna cu brizele usoare sunt un aspect important pentru petrecerea unui concediu din luna mai pana in octombrie.

Statiunea Albena este foarte apreciata in randul familiilor, in principal datorita facilitatilor oferite copiilor si tinerilor, inclusiv gradinite si cluburi pentru copii. Combinatia rara de aer proaspat, apa curata, paduri luxuriante si o bogata varietate de plante si vegetatie, reprezinta argumentele acestei statiuni pentru cei care doresc o vacanta linistita in familie.

Plaja se intinde pe o lungime de 6 km, iar latimea atinge 150 m. Apa este foarte curata, cristalina si nu depaseste 2 m la 150 m de tarm. Nisipul este foarte fin, pe unele plaje fiind de culoare alba.

Un punct forte al Albenei il constituie parcul de distractie aflat in centrul statiunii. Masinutele colorate si caruselul sunt doar cateva dintre atractiile care ii incanta pe micuti in fiecare an. De asemenea, pentru iubitorii de sport, Albena ofera o multitudine de posibilitati, de la sporturi distractive pe apa (yachting, schi nautic, scutere de apa, jet ski, parasailing), pana la sporturile de sala din baza sportiva a statiunii: piscine in aer liber si piscine interioare, sala de sport multifunctionala, stadioane de fotbal, club de calarie, sali de bowling, terenuri de mini golf, cursuri de scuba-diving, terenuri de tenis de camp.

In lucru, va rugam folositi butonul Solicita oferta.

Sejur Albena - Bulgaria

Sejur Albena - Bulgaria

Albena
Petrece o vacanta de neuitat All Inclusive in Albena!  Trimite o Solicitare si afla mai multe de la Detalii

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.