Groupama

Groupama Asigurari este parte a unui grup international de asigurari si servicii financiare din Europa, o companie fondata din mutualism si cladita pe conceptul de parteneriat.

Grupul, avand o traditie de peste 100 de ani in Franta, a patruns progresiv pe piata romaneasca in perioada 2007-2008, prin achizitionarea a trei companii locale de asigurari: Asiban, BT Asigurari si OTP Asigurari.

In urma unui proces de fuziune si integrare a rezultat Groupama Asigurari, lansarea oficiala a noului brand fiind marcata printr-un eveniment special dedicat angajatilor, clientilor si partenerilor nostri, care s-a desfasurat in luna septembrie 2009 la Bucuresti. Astfel, in 2014 am aniversat 5 ani de activitate in Romania, o perioada plina de provocari si transformari, carora le-am facut si continuam sa le facem fata cu succes.

Suntem astazi unul dintre liderii pieței de asigurari din Romania, cu prime brute subscrise in valoare de 718 milioane de lei in 2013. Compania deservește peste 1.000.000 de clienți pe plan local, dispune de o retea comerciala de aproximativ 170 de agentii si puncte de lucru aflate pe intreg teritoriul tarii si opereaza prin canale de distributie multiple: retail (vanzari directe si agenti), non-retail (brokeri, bancassurance) si corporate. Canalul bancassurance este sustinut prin parteneriate strategice incheiate cu principalii actori bancari si de leasing din Romania. Oferim clientilor PF, IMM si corporate servicii integrate prin asigurari care acopera toate domeniile de interes, asigurari generale, proprietati si auto, asigurari de raspundere civila, asigurari de persoane, asigurari agricole, asigurari de viata si asigurari de sanatate.

https://www.groupama.ro/groupama-asigurari

займ на карту срочно без отказа займы онлайн займы онлайн в Екатеринбурге займы онлайн в Свердловской области