Femei in Afaceri

Femei in Afaceri – o comunitate de business la feminin din Romania

Femei in Afaceri s-a infiintat in septembrie 2009 prin crearea unui grup de discutii in reteaua profesionala Linkedin. Ne-am propus atunci sa dezvoltam o comunitate de business feminin in care sa discutam despre probleme comune in afaceri si sa gasim impreuna solutiile necesare. Am denumit grupul Femei in Afaceri, nu de afaceri, deoarece ne-am dorit sa ne adresam antreprenoarelor, dar si femeilor din mediul corporate, specialiste intr-un domeniu de activitate.

La doar doua saptamani dupa ce am creat grupul pe Linkedin, am iesit din offline si ne-am intalnit cu primele membre intr-o ceainarie din Bucuresti in cadrul unui eveniment pe care l-am intitulat Intalniri de socializare. La aceste intalniri, am urmarit gasirea unor modalitati prin care sa cunoastem mai usor alte femei in afaceri, sa ne promovam produsele si serviciile, dar si sa oferim solutii prin intermediul carora femeile afectate de recesiune sa isi gaseasca un loc de munca sau sa fie incurajate sa inceapa propria afacere.

Dupa un an de la creearea Intalnirilor de socializare eram pregatite pentru pasul urmator si astfel am facut o schimbare majora in acest proiect prin redefinirea lui din punct de vedere al continutului, dar si al denumirii. Sub titlul Meet the WOMAN! am pozitionat aceste intalniri ca evenimente de business networking cu trei parti distincte: o sesiune initiala de prezentare a tuturor participantelor, o sesiune dedicata speakerului invitat, o femeie-lider in domeniul ei de activitate, si o sesiune finala de business networking.

Ni s-au alaturat in calitate de speaker: Rucsandra Hurezeanu, fondatoarea Ivatherm; Anca Bidian, CEO Kiwi Finance; Elena Grecu, avocat si consilier in proprietate intelectuala, Nomenius; Bibiana Stanciulov, producatoarea Magiunului de Topoloveni; Ana Gate, Marketing Manager La Fantana; Irina Budrina, profesoara A.S.E.; Mihaela Perianu, Managing Partner AIMS Human Capital; Irina Markovits, Style Consultant, fondatoarea Image Matters; Nicoleta Taples, fondatoare CharityGift.ro & Media Image Factory.

Organizarea unor seminarii, a unui mic targ de afaceri feminine, a unor petreceri de 8 Martie si de Craciun au fost etape firesti in existenta comunitatii Femei in Afaceri. La evenimentele noastre, alaturi de marci romanesti, am avut in calitate de parteneri brandurile internationale Michal Negrin si Cesare Paciotti – parteneriate onorante care ne-au adus o recunoastere a activitatii anterioare.

Anul 2012 a insemnat pentru Femei in Afaceri depasirea granitelor Romaniei si reprezentarea tarii noastre la Global Summit of Women 2012 (Atena, Grecia) – cel mai mare forum economic international pentru femei, aflat in al 22-lea an de existenta. De altfel, Alice Botnarenco, fondatoarea asociatiei, a fost primul speaker roman prezent la summit in ultimii zece ani si a sustinut o prezentare despre antreprenoriat si Femei in Afaceri in panelul Youth Forum.

Afilierea la asociatii internationale de femei de afaceri a fost unul dintre obiectivele noastre care s-a concretizat in 2012 si pe care vom continua sa il urmarim. La rubrica parteneri internationali veti descoperi cine ne-a acordat votul de incredere in privinta activitatii noastre si a proiectelor pe care le desfasuram.

Si pentru ca traim in era retelelor de socializare, grupurile Femei in Afaceri pot fi gasite pe Linkedin si pe Facebook, medii prin intermediul carora se promoveaza afaceri, produse si servicii, femei de succes din Romania, dar si la nivel international.

http://www.femei-in-afaceri.ro/ro/

займ на карту срочно без отказа займы онлайн займы онлайн в Екатеринбурге займы онлайн в Свердловской области