Despre noi

Bun venit in lumea calatoriilor Level Tour!

O vacanta reprezinta o stare de spirit, desprinderea de cotidian, un loc in care fiecare se asteapta sa traiasca intamplari exceptionale. Fie ca te gandesti la un sejur de 7 zile, la un city break sau  la o calatorie de afaceri, dorinta de a trai altfel in acele zile ramane intacta!

Infiintata in  2007 din pasiune pentru calatorii,  am consolidat in timp o echipa pasionata de acest domeniu, mereu atenta la detalii, astfel incat suntem pregatiti sa raspundem celor mai diverse solicitari. Iti pregatim vacantele ca pe ale noastre, cautam cel mai bun raport calitate-pret, oferim asistenta si suport deplin in planificarea calatoriei tale.

Pentru ca business-ul nostru este alcatuit din fiecare client in parte si pentru ca intelegem importanta afacerilor performante, ne ocupam de organizarea unei calatorii de afaceri de la A la Z. Iti putem organiza intalnirile de business, vizite la obiective turistice importante, rezervam bilete la spectacole sau locuri la un restaurant celebru. Pentru cumparaturi, iti recomandam cele mai bune magazine, in functie de ceea ce te intereseaza.

Deoarece evenimentele sportive sau culturale au devenit accesibile din multe puncte de vedere, cele mai interesante dintre ele se regasesc in portofoliul nostru de oferte. Romania sau destinatii exotice, vacante sau calatorii de afaceri, apreciatele city break-uri sau orice alt tip de calatorie pe care il ai minte - totul poate fi abordat si rezolvat cu ajutorul echipei noastre.

Te invitam sa ne cunoastem si sa calatorim impreuna spre destinatiile visate!

 

займ на карту срочно без отказа займы онлайн займы онлайн в Екатеринбурге займы онлайн в Свердловской области