Antena 1

INTACT Media Group reprezinta prima afacere media de tip greenfield din Romania postrevolutionara, fiind o investitie 100% romaneasca. Din 1991, de la aparitia primei entitati – Tipografia Intact – si pana in prezent s-au lansat sub aceasta umbrela multe dintre cele mai importante brand-uri din audiovizualul, online-ul si presa din Romania.

Succesul si competenta acestor nume dau masura profesionalismului Intact -grupul cu cele mai multe pozitii de leadership in media romaneasca – nr.1 în divertismentul tv (Antena1), nr. 1 televiziuni de stiri (Antena 3), nr.1 pe piata ziarelor quality (Jurnalul Național), no.1 in presa sportiva (Gazeta Sporturilor), nr.1 site-uri sportive (gsp.ro) si de stiri (antena3.ro).

De-a lungul timpului, am crezut in autentic si am sprijinit valorile veritabile. Prin produsele noastre media am oferit o alternativa publicului, celebrand spiritul romanesc si sustinand increderea in resursele locale.

Grupul nostru nu reprezinta doar o insiruire de branduri in excelenta. INTACT Media Group inseamna o puternica echipa de profesionisti. Pentru noi, performanta de a impune noi branduri de succes si de a crea continut de calitate inseamna cea mai puternica motivatie.

Intact Media Group inseamna astazi, la 20 de ani de la lansare, cea mai importanta platforma media din Romania. Trustul ofera publicului larg si comunitatii B2B continut de calitate, cu relevanta locala, creat si dezvoltat de o echipa de profesionisti, fiind in acelasi timp, un partener media de incredere.

http://a1.ro/

займ на карту срочно без отказа займы онлайн займы онлайн в Екатеринбурге займы онлайн в Свердловской области